SVR Campings in Noordwijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Noordwijk

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

In de natuur kamperen op een SVR camping in Noordwijk

De afkorting SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Dit betekent dat je op een SVR camping in Noordwijk midden in de natuur kampeert. Je loopt na een ontspannende wandeling het oude vissersdorp in, dat vandaag de dag uitgegroeid is tot een bruisende badplaats. Noordwijk heeft vele horecagelegenheden en winkels, een breed strand en een mooie boulevard.

Ontdek de terrasjes, strandtenten en restaurants

Noordwijk staat bekend om de vele terrasjes, strandtenten en restaurants. Wordt er een regenachtige dag verwacht of ontwijk je liever de drukte? Vanaf de SVR camping in Noordwijk ben je ook binnen no-time bij de verschillende musea, de Space Expo en maak je leuke familiefoto's bij de vuurtoren. Vier je vakantie in de lente? Dan mag een bezoek aan de Keukenhof niet ontbreken.

Een leuke combinatie van strand, boulevard en omringende bossen

Even helemaal tot rust komen, daar ben je op een SVR camping in Noordwijk van verzekerd. Je ervaart een leuke combinatie van strand, boulevard en omringende bossen. In de zomermaanden vindt ook het zandsculpturenfestival plaats en je bent op relatief korte afstand van het nabij gelegen Katwijk. Al met al zijn er genoeg activiteiten om je vakantie onvergetelijk te maken.