SVR Campings in Rockanje

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Rockanje

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen op een rustige SVR camping in Rockanje

Vier je vakantie op een SVR camping in Rockanje, dan ben je omgeven door een rustige en authentieke omgeving. Je kampeert dicht bij het unieke duingebied en een prachtig strand aan de Noordzee. Ideaal om even helemaal tot rust te komen met het gezin. Maak een leuke fietstocht of verken al wandelend de omgeving.

Een lang strand van 6 kilometer

Rockanje is een relaxte badplaats omgeven door een lang strand van 6 kilometer. Het strand wordt beschermd door een prachtig, dik begroeid duingebied. Je kunt de kids met een veilig gevoel in het water laten spelen. Dankzij de zandbanken voor de kust is de zee altijd rustig. Wandel over de boulevard en geniet in een van de strandpaviljoens die Rockanje rijk is.

Strand- en duinritten met paarden

Rockanje biedt meer dan genoeg leuke activiteiten. Fiets, skeeler of wandel door de binnenduinen en de polder of verken de omgeving per paard. Vanaf verschillende campings in Rockanje worden strand- en duinritten georganiseerd. Liever een actieve vakantie in het water? Kies er dan voor om een dagje te gaan surfen of duiken.

Verschillende bezienswaardigheden in Rockanje

Vanaf de SVR camping in Rockanje ben je binnen de kortste keren in deze gezellige badplaats. Wandel naar de oude dorpskern, waar je een bezoek brengt aan de Duinhuisjes. In dit openluchtmuseum worden in de zomer allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter