SVR Campings in Zuid-Holland

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Zuid-Holland

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Kom tot rust op een SVR camping in Zuid-Holland

Ontdek de rust in de drukste provincie van ons land. Op deze campings van de Stichting Vrije Recreatie vind je midden in de drukte van de Randstad verrassende boerencampings die landelijk gelegen zijn. De kampeerplekken zijn ruim; de campings zijn kleinschalig en dat geeft een gemoedelijk en knus gevoel. Heb je niets met de grootschaligheid van commerciële campings en heb je genoeg aan een aantal basisfaciliteiten, dan zijn dit de uitgelezen plekken voor een ontspannen vakantie. Ook de provincie Zuid-Holland biedt tal van leuke sportieve activiteiten en bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en natuur.

Proef het agrarische leven

Deze SVR campings in Zuid-Holland vind je op boerderijen of voormalige boerenbedrijven. Hier geen getoeter van auto’s, maar loeiende koeien en hooguit een trekker die je in de verte hoort. Zo laat je het drukke leven van alledag achter je. Of je nu kampeert op een veeteelt- of akkerbouwbedrijf, dieren zijn er meestal wel. De boer heeft bovendien altijd wel een klusje te doen en voor een ritje op de trekker is een half woord voldoende. Help met het voeren van de kippen of geef een kalfje de fles. De boer is trots op zijn bedrijf en laat je dat graag zien.

De ideale gezinsvakantie op de SVR camping in Zuid-Holland

Voor kinderen is een vakantie bij de boer een enorm avontuur. Zelfs tieners kunnen de verleiding niet weerstaan als ze kalfjes mogen voeren. De smartphone is dan snel vergeten. Kinderen ervaren veel vrijheid om te spelen en je ontmoet hier veel gezinnen, zodat de kinderen gemakkelijk nieuwe vriendjes maken. Met jonge kinderen kamperen op deze kleine SVR campings in Zuid-Holland geeft een veilig gevoel, want ze vinden op het kampeerterrein gemakkelijk hun weg.

Uitwaaien aan de kust

Zuid-Holland kent een lange kustlijn en op deze campings is het strand nooit ver weg. De kust is mooi in alle seizoenen. Bij zonnig weer is het heerlijk om te zwemmen of zandkastelen te bouwen en in de herfst laat je de drukte in je hoofd wegwaaien tijdens een stevige strandwandeling. Drink daarna warme chocolademelk met slagroom in een van de strandtentjes en struin over de boulevard. Scheveningen is de bekendste strandplaats, maar ontdek ook de stranden van Ouddorp, Kijkduin en Noordwijk.

Een grootse vakantie in Zuid-Holland

Bezoek een van de grootste havens ter wereld in Rotterdam. Ook grote toeristische trekpleisters zoals de Keukenhof en de molens bij Kinderdijk vind je in deze provincie. Ontdek hoe het er echt aan toe gaat op het Binnenhof in Den Haag en treed in de voetsporen van Rembrandt in zijn geboorteplaats Leiden. Vlak bij je SVR camping in Zuid-Holland vind je voldoende plekken om de natuur in te gaan, de duinen en bossen in of door ziltig moerasland.