9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Olden Camping Gytri
bekijk 4 foto 's
Klein

Olden Camping Gytri

Terrasvormig terrein met niet afgebakende staanplaatsen aan een breed deel van het meer. De camping, die uitkijkt op de gletsjer, beschikt over een overdekte grillplaats en een kookgelegenheid voor fiets- en tentkampeerders. Roeiboten zijn gratis te gebruiken. Roeiboten, kano's en kajaks kunnen vanaf de camping het water in. Bij het meer is een klein strandje van kiezel en rotsen.

Aan het Oldevatnet liggen drie campings op rij. Olden Gytri is de oudste, de meeste zuidelijk gelegen camping en ook de laatste, als je het dal inrijdt over de smalle maar goede weg.

De kleine camping is verdeeld over twee terrassen, ter hoogte van het breedste deel van het meer. Over de gehele lengte van de camping zijn er staanplaatsen langs het water. Vanaf elke plek heb je een ongeëvenaard uitzicht op de Briksdalgletsjer. Op de camping staan ook een paar hutten ter verhuur, en er is een huurappartement. Het sanitair wordt perfect onderhouden, net als de keuken voor kampeerders die niet over kookmogelijkheden beschikken. Campers zijn welkom; bij de ingang is een servicepunt. Voor de eigenaren is niets te veel, ze zorgen goed voor hun kampeerders.

Je kunt gratis gebruikmaken van roeiboten en zwemvesten. Het water van het meer is vrij koud om in te zwemmen, dus hiervoor kun je beter naar Olden, op 13 kilometer; de Nordfjord heeft daar een betere zwemtemperatuur. Op de camping is een broodjesservice waar je elke ochtend om 9.00 uur je bestelling kunt afhalen. Voor kinderen zijn er speeltoestellen zoals een trampoline en schommels, allemaal op het hoogste terras. In de campingkiosk zijn ijsjes en kaarten te koop.

De doorgaande weg naar de Melkevollgletsjer loopt langs de camping, maar het verkeer is niet storend. Het achterliggende gebied kun je uitstekend te voet ontdekken. Leuke uitstapjes? De mooie boottochten naar Geiranger met onderweg een stop op het uitzichtpunt Dalsnibba, en het wintersportgebied Strynfellet.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Olden Camping Gytri heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa