SVR Campings in Oostenrijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Kamperen bij de boer
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Oostenrijk

Landen
Oostenrijk
X
Wissen

235 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Back to basics op een SVR camping in Oostenrijk

Wil je op vakantie helemaal ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven? Boek dan een verblijf op een SVR camping in Oostenrijk. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en is een stichting voor campings in de natuur. Deze campings hebben geen andere faciliteiten dan sanitair. Mensen kiezen voor een verblijf op een SVR camping om tot rust te komen in de natuur. Geen wifi, animatieteam of zwemparadijs, maar een plekje bij een boer of in een mooi bosgebied.

Imposante bergen en prachtige natuurgebieden

Oostenrijk is een fantastische vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Op een SVR camping in Oostenrijk hoeft niemand zich te vervelen. Verblijf je op het terrein van een boer? Dan kun je vaak meehelpen op de boerderij of in de moestuin. Heb je altijd al gedroomd van het idyllische leven op het platteland? Dan is een SVR camping echt iets voor jou! Het gebrek aan animatie en een zwemparadijs hoeft ook geen probleem te zijn: in Oostenrijk is genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld het geboortehuis van Mozart in Salzburg of breng een bezoekje aan de prachtige stad Wenen. Daarnaast kun je natuurlijk ook van de prachtige bergen genieten en mooie wandelingen maken. Rijd je graag een panoramische route? Dan mag je de Grossglockner Hochalpenstrasse niet overslaan: dit is een van de mooiste bergroutes ter wereld!

Leuke uitjes voor kinderen

Een SVR camping is ook geschikt voor een vakantie met kinderen. Het gebrek aan faciliteiten hoeft geen probleem te zijn, er zijn genoeg leuke activiteiten te verzinnen! Overnacht je bij een boer? Dan kunnen de kinderen dieren aaien en meehelpen op de boerderij. Daarnaast zijn er verschillende pretparken en burchten en kastelen die het bezoeken waard zijn. Ga bijvoorbeeld een middag naar kasteel Hohensalzburg: in dit prachtige kasteel wanen kinderen zich even prins of prinses.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter