SVR campings in Oostenrijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR campings in Oostenrijk

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen in de bergen op een SVR camping in Oostenrijk

Oostenrijk is niet alleen een bezoekje waard in de winter, ook in de zomer is een kampeervakantie op een SVR camping in Oostenrijk een absolute aanrader. Op deze campings met prachtige vergezichten heb je alle ruimte voor ontspanning en kom je helemaal tot rust. Ben je daarnaast een liefhebber van buitenactiviteiten, dan zit je in Oostenrijk goed. Van wandelen tot rotsklimmen en zwemmen; je kunt in dit Alpenland alle kanten op.

Geniet van de ruimte om je heen op de SVR camping

Kies je voor een SVR camping in Oostenrijk, dan weet je één ding zeker: je zit midden in de natuur. Deze campings van Stichting Vrije Recreatie vind je in mooie natuurgebieden of bij een boer. Er is geen afleiding van animatie of andere activiteiten. Je hebt tijd voor elkaar. De andere kampeerders komen hier ook voor hun rust, dus overlast van andere vakantiegangers ervaar je niet. Voor kinderen is een verblijf op een boerderijcamping een aanrader. Ze kunnen zich volledig onderdompelen in het agrarische leven.

Ervaar de grootsheid van Oostenrijk

De bergen in Oostenrijk zijn imposant en het groen is groener dan groen. Er zijn veel verschillende routes uitgezet voor bergwandelingen, zowel voor beginners als gevorderden. Voor een frisse duik zoek je een van de vele bergmeertjes op. Ook de hoogste watervallen van Europa, de Krimmler Wasserfälle, zijn in Oostenrijk te vinden. Bezoek zeker een kasteel of burcht uit lang vervlogen tijden. Wil je de natuur even achter je laten, ga dan naar Salzburg en verken de stad per paardenkoets of ontdek het middeleeuwse centrum van Innsbruck.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter