9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campingcenter Oberland
bekijk 8 foto 's
Erkend

Campingcenter Oberland

Het terrein bestaat uit een groot, open, rechthoekig veld en enkele meer geaccidenteerde standplaatsen die vooral voor tenten zijn. Er is uitzicht op de omliggende bergen. De omgeving is geschikt voor bergwandelen en -beklimmen. Langs het terrein loopt een mountainbikeroute. Naast de ingang staat een restaurant. Grote groepen kunnen voor overlast zorgen. Er worden raftingtochten over de Ötztaler Ache en de Inn georganiseerd. Voor kinderen is er regelmatig aan het begin van de avond een disco.

Zon, sneeuw, bergen en frisse lucht vind je genoeg in het Oostenrijkse Ötztal, een zijde van het Inndall in Tirol. Dat dal einigt uiteindelijk tegen de bergen van Italië.

Camping Center Oberland ligt even voorbij Campingplatz Haiming, aan dezelfde straat. Als het mogelijk is, kies je zelf een plaats uit en geef je dat nummer door aan de campingeingenaar. Dan krijg je een plastic kaartje voor achter de autoruit. De plaatsnummers staan op lantaarns bij het grote kampeerveld; ook stroom zit hieraan. Op elk langgerekt veld is één watertappunt. Afwassen is een avontuur. Dat moet bij kleine fonteintjes met gratis warm water op losse tafels.

De camping ligt op zo'n twee kilometer van waterpark Area 47, leuk voor iedereen vanaf zo'n 12 jaar. Avontuurlijk aangelegd? Schrijf je dan in voor canyoning of raften, dat door een organisatie op de camping wordt georganiseerd.

De camping ligt in Haiming, hét outdoorcentrum. In het Ötztal 'valt' de hoogste waterval van het land in de diepte, de Stuibenfall. Dat natuurgeweld mag je niet missen. Je kunt ook naar de Rosengartenslucht in Imst of rodelen in Hoch-Imst. Iets verder, maar goed te doen, is een rit naar het Kaunertal, Pitztal en Garmisch-Partenkirchen.

Wandelen kan in het dal fantastisch. Er zijn ongeveer 1.300 kilometer gemarkeerde wandelpaden. In de winter is dit een perfect skigebied. Het skigebied Gletscher-Sölden is vanaf eind september geopend.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingcenter Oberland heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa