Camping Vorarlberg

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Een camping in Vorarlberg: een oase aan rust

Van een uitgestrekt meer tot aan de hoge Alpen: je komt het allemaal tegen in de buurt van de campings in Vorarlberg. In deze Oostenrijkse regio liggen talloze knusse kampeerterreinen waar jong en oud een onvergetelijke vakantie beleven. Geniet van je ruime staanplaats en prik een vorkje mee in het grote campingrestaurant. De volgende dag trek je eropuit en verken je de natuurrijke omgeving. Heb je juist zin in een dagje in de stad? Ook dat is gewoon mogelijk, want deze streek telt een aantal idyllische plekjes met bijzondere culturele hoogtepunten.

Het stedelijk leven

De stadjes in Vorarlberg zijn knus en uitnodigend. Wandel bijvoorbeeld in Bregenz door de historische straten of neem de kabelbaan om de nabijgelegen berg de Pfänder te bezoeken. De middeleeuwse stad Feldkirch is ideaal voor geschiedenisliefhebbers, met meerdere authentieke stadspoorten en een bruisend marktplein.

Ook voor de kinderen

De campings in Vorarlberg zijn ideaal voor jonge gezinnen, want de kinderen worden hier de hele dag vermaakt. Zo doen ze mee met het animatieteam dat altijd voor ze klaarstaat, maar ze spelen er ook op los in de speeltuin. Verschillende sportvelden maken de pret compleet. In de zomer gaat er niets boven het grote buitenzwembad. De kleintjes spetteren in het pierenbadje, terwijl de grote kinderen de vele glijbanen trotseren.

Veelzijdige natuur

Heb je zin om tijdens je vakantie te fietsen of te wandelen? Bezoek dan de regio rondom de Bodensee. Hier maak je tochten langs de kabbelende Rijn of kijk je uit over het helderblauwe meer. Robuustere tochten maak je in het groene Bregenzerwald, waar dichtbegroeide bossen hoge heuvels en bergen bedekken. Echte avonturiers gaan richting de Rote Wand, waar ze een van de hoogste bergen van de regio beklimmen.