Beschikbare campings tijdens Pinksteren

Kamperen met Pinksteren? Wij hebben nog wat leuke plekjes voor je kunnen vinden. Deze campings hebben nog voldoende plaatsen beschikbaar tijdens het Pinksterweekend (23 en 24 mei 2021).

Camping de Kleine Wolf (Overijssel)

Camping De Kleine Wolf in het Overijssels Vechtdal is een echte familiecamping. De camping werd in 2020 zelfs uitgeroepen tot 'Camping van het Jaar' in de categorie 'fijnste gezinscamping'. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen beschut tussen de bomen, op gezellige grasvelden of tussen mooi aangelegde singels.


Camping Wedderbergen (Groningen)

Deze camping ligt langs de Westerwoldse Aa, in het recreatiegebied Wedderbergen. Op de camping huur je fietsen en kano’s om lekker uit te waaien in de natuur. Vanuit de camping volg je een wandel- of fietsroute langs heidevelden, bossen en beekdalen. Voor een cultureel dagje uit breng je een bezoek aan vesting Bourtange.


Vakantiepark Beekse Bergen (Noord-Brabant)

Beleef een avontuurlijke vakantie voor jong en oud op de camping van Vakantiepark Beekse Bergen in Noord-Brabant. Het kampeerterrein is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers die graag mooie wandelingen en fietstochten maken. Je huurt een accommodatie of verblijft met je camper, caravan, vouwwagen of tent op een van de ruime staanplaatsen.


Ardoer Camping It Wiid (Friesland)

Water, kanaaltjes en inhammen omringen en doorsnijden dit terrein in Nationaal Park De Alde Faenen. In de inhammen liggen jachthaventjes. De staanplaatsen bevinden zich op kleine velden, deels direct aan het water, deels beschut door gevarieerde begroeiing. Boten kunnen overal aanmeren op het terrein. Er is een zeilschool en er zijn diverse typen zeil- en motorboten te huur. Aan het water is een kleine ligweide.


Papillon Country Resort (Overijssel)

In het Twentse Denekamp ligt Papillon Country Resort, omgeven door bossen, heidevelden en weiden. Een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, maar op de camping is ook genoeg te beleven. Zo is er een recreatievijver waar je kan zwemmen, varen en relaxen. Deze grote familiecamping beschikt over vlakke, ruime staanplaatsen van zo’n 120 tot 160 m2, gelegen op besloten velden met veel groen. Kies je voor een comfortplaats dan is dat inclusief waterafvoer en kabel-tv. Wil je meer gemak? Huur een bungalow! Papillon Country Resort heeft twee type bungalows, die verschillend zijn in indeling en luxe. Alle bungalows liggen vrij, wat zorgt voor rust en privacy.


Camping De Leistert (Limburg)

Camping de Leistert is een bungalowpark en camping in één. Je vindt dit zeer grote park in het Noord-Limburgse Roggel, vlakbij Weert en Roermond. De vele faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen maken deze camping een goede plek voor een ontspannen en sportieve vakantie. De kampeerplaatsen met privé-sanitair zijn zeer ruim opgezet en brengen je het toppunt van luxe op het gebied van kamperen! Je kunt ook logeren in een van de avontuurlijke verblijfsaccommodaties zoals een lodge, trekkershut of glamping- of safaritent. Op het bungalowpark kun je slapen in een moderne bungalow of in een luxe vakantieboerderij van het hoogste niveau.


Tijdens Pinksteren kamperen bij ANWB

ANWB heeft nog aanbod van campings tijdens Pinksteren.


Beschikbare campings