SVR campings in Polen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR campings in Polen

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Genieten van het buitenleven op een gastvrije SVR-camping in Polen

Heb je altijd al eens willen proeven van het boerderijleven? Op een SVR-camping in Polen kan dat met een warm onthaal! Je krijgt een unieke inkijk in het reilen en zeilen op de boerderij en leeft dicht bij de natuur.

Volledig ontspannen in het boerderijleven

Kinderen komen ogen tekort op de boerderij. Ze zien hoe koeien gemolken worden of maken een ritje op de tractor. Er is volop ruimte om te wandelen en rond te rennen op een SVR-camping in Polen. Misschien maken ze wel van dichtbij de geboorte van een kalfje mee. Maar ook stellen of individuen, die even willen ontsnappen aan de drukte van de stad, zullen het heerlijk vinden. Het gezoem van het verkeer en smartphones worden ingeruild voor het zoemen van bijen.

Een veelzijdig vakantieland

In Polen word je omringd door geschiedenis. Warschau is een moderne stad en Krakau heeft een prachtige binnenstad. De steden Gdańsk en Wroclaw bruisen van de energie en cultuur. Daarnaast vind je in Polen prachtige meren, stranden en bergen. De noordelijke kust is een trekpleister voor liefhebbers van wellness. Je hoeft jezelf dus niet te beperken tot het boerderijleven wanneer je ervoor kiest je vakantie te vieren op een SVR-camping in Polen.