9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Pelinos
bekijk 14 foto 's
Klein Charme

Camping Pelinos

De camping ligt tegen een helling met flinke hoogteverschillen. Er zijn autovrije tentplaatsen op de hoogste terrassen. Op de lagere terrassen is plaats voor caravans en campers. De inrit loopt steil af maar de (Nederlandse) eigenaar helpt met het in- en uitrijden. Er is een map met info over de omgeving. Het sanitair is eenvoudig en schoon. Let op: steile toegangsweg.

De Estremadura is een historische provincie van Portugal, grenzend aan de Atlantische Oceaan. Camping Rural Pelinos ligt in het binnenland tussen Tomar en het mooie stuwmeer Castelo de Bode in het dorpje Aboboreiras.

De Nederlandse eigenaren Esther en Remy ontvangen je allerhartelijkst. Zij laten je het hele terrein zien alvorens je een plek kunt kiezen. De camping ligt tegen een helling en de inrit is bovenaan. Net als de gezellige bar/receptie en het eerste terras waar autovrije tentplekken zijn. Daaronder ligt het kleine zwembad en een sanitairgebouw. Op de lagergelegen terrassen zijn schaduwrijke kampeerplekken en daar vind je ook een tweede sanitairgebouw. Helemaal onderaan is een groot veld, bedoeld voor grote caravans of campers. Hier is minder schaduw dan op de terrassen. Door nieuwe aanplant krijgt dit veld wel een steeds gezelliger uitstraling. Het toegangspad naar beneden is steil. Geen zorgen, de eigenaar rijdt je caravan met zijn terreinwagen naar de uitgezochte plek. Sanitair en terrein worden zeer goed onderhouden. Iedere kampeerder krijgt een uitgebreide map met informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving tot zijn beschikking. Bij de receptie/bar kan je ook gratis gebruik maken van wifi. Elke ochtend liggen de bestelde, verse broodjes op de bar op je te wachten. En soms eitjes uit eigen ren. Op 200 meter is een minimarkt en in Tomar zijn de grote supermarkten te vinden.

In de omgeving is veel te zien en te doen. Zoals Tomar met het Convento do Cristo (burcht van de Tempeliers), het curieuze luciferdoosjesmuseum en een keer per week een leuke markt met lekker eten. En Fatima, een bekend bedevaartsoord.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Pelinos heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Pelinos is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa