9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Quinta Chave Grande
bekijk 7 foto 's
CKE

Camping Quinta Chave Grande

Dit terrein heeft vrij uitzicht op de landelijke omgeving. Het ligt tegen een helling, in het dal van een beekje. Er groeien druivenstruiken, fruit- en hazelnootbomen. De ruime, niet afgebakende, toeristische plaatsen liggen op langgerekte terrassen en rond een groot veld. Vanaf de camping lopen routes voor wandelaars en voor getrainde fietsers.

Tien hectare zonnige terrassen telt de Quinta Chave Grande bij Sátão/Casfreires op de grens van noord- en midden-Portugal. Een parel in het prachtig groene en zonnige binnenland.

De langgerekte, brede camping ligt in een mooi dal met op het terrein druiven, vijgen, mimosa, tamme kastanjebomen, hazelnoot- en fruitbomen. Vanaf de ruime staanplaatsen heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. De gastvrije, Nederlandse eigenaren laten nieuwe kampeerders een drankje nuttigen en een mooi plekje uitzoeken. De twee moderne toiletgebouwen worden goed schoongehouden. Achter de gezellige bar met terras ligt het grote zwembad met daarboven een tennisbaan.

Kinderen kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren en de groteren tafeltennissen. Je kunt ook voetballen, volleyballen of jeu-de-boulen. In het hoogseizoen zijn er bijna dagelijks activiteiten voor de jeugd met veel sport- en speltoernooien. Bovendien is er elke week een avond met barbecue of wijn met proeverijen. Vanaf de camping zijn acht wandelroutes uitgezet. Met de auto maak je tochten naar de prachtige Serra de Estrela of naar Porto, Coimbra en Viseu.

‘s Morgens komt de bakker langs en tweemaal per week de groentevrouw. Boodschappen doe je in Lamas of in Vila Nova de Paiva (kleine supermarkten op 6 km) of in Sátão (grote supermarkt, 12 km). Houd je van leuke, kleurrijke markten, dan kun je naar de omliggende dorpen. Elke week is er wel een markt in een ander dorp. En als je daar toch bent, vergeet dan niet het dorpje door te slenteren op zoek naar zo’n typisch, vaak achter gordijnen verstopt koffie-adresje.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Quinta Chave Grande heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Quinta Chave Grande is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa