8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Orbitur-Camping Angeiras
bekijk 6 foto 's en 1 video
CKE

Orbitur-Camping Angeiras

Dit terrein met vele vaste plaatsen en huuraccommodaties kent vele gezichten. Er zijn plaatsen onder hoge pijnbomen of populieren, soms op zand, soms op gras. Sommige plaatsen zijn alleen geschikt voor kleine tentjes, andere voor grotere caravans en tenten. Ook de kwaliteit van het sanitair verschilt, van eenvoudig tot gemiddeld. Voor een bezoek aan Porto kun je gemakkelijk de bus nemen. Het strand is zo’n 10 minuutjes lopen. Er zijn ruime sportvoorzieningen en een publiek toegankelijk zwembad.

Orbitur Camping Angeiras is een camping op fietsafstand van Porto. De camping heeft een compleet aanbod aan faciliteiten. Het is hierdoor niet nodig het terrein te verlaten om echt te genieten.

Zonovergoten camping met goede faciliteiten

Tijdens een campingvakantie wil je van bepaalde gemakken genieten. Op Orbitur Camping Angeiras kan dat volop. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een campingwinkel, een zwembad en een restaurant. De camping heeft een zelfbediening wasserette en een snackbar voor kleine, plaatselijke lekkernijen.

Leuk voor de hele familie

Orbitur Camping Angeiras is echt een camping voor de hele familie. Zo is er bijvoorbeeld in de zomer een animatieteam aanwezig. Dit team staat garant voor leuke activiteiten voor de allerkleinsten. Uiteraard heeft de camping ook een zwembad. Verwacht geen subtropisch zwemparadijs, maar je komt er wel lekker bij van een inspannende dag in de warme zon. Dit zwembad heeft ook een peuterbad waar je jouw kinderen onbezorgd kunt laten spetteren. Oudere kinderen zullen zich wel weten te vermaken in de disco, die in het seizoen elke avond zijn deuren opent.

Privacy op de standplaatsen

Deze camping heeft een groot aantal standplaatsen. Deze zijn van elkaar afgescheiden door middel van lage heggen en je hebt daardoor een zekere mate van privacy. Er zijn op de camping niet alleen plaatsen voor tenten, maar er zijn ook simpele, nette huisjes te huur. Je hebt vanaf elke standplaats op deze camping goed zicht op de natuurrijke omgeving. De camping staat midden in een bos, met zicht over de rivier Onda. Maar ook de Atlantische Oceaan is vlakbij en vanaf de camping goed te zien. Voor mensen die houden van een mooi uitzicht is er hier dan ook genoeg te genieten!


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Orbitur-Camping Angeiras heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Orbitur-Camping Angeiras is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa