8662 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Vale Paraíso Natur Park
bekijk 28 foto 's en 1 video Korte impressie
CKE

Vale Paraíso Natur Park

Het terrein ligt in een heuvelachtig pijnbomenbos. De caravanplaatsen zijn vlak en afgebakend. De tentplaatsen zijn niet afgebakend en liggen op terrasjes tegen de heuvels. Een groot aantal plaatsen heeft weinig schaduw. In de duinpan kamperen bijna uitsluitend vaste gasten. Er zijn een fitnessruimte, een fitnessparcours en fietsverhuur.

Wie wil genieten van het natuurschoon van de Portugese westkust, is aan het juiste adres op camping Vale Paraiso Natur Park. De ligging tussen de dennenbomen, de nabijheid van het strand en de talrijke voorzieningen maken van deze camping een prettige accommodatie om helemaal tot rust te komen tijdens een welverdiende vakantie. Kamperen op Vale Paraiso Natur Park Vale Paraiso is een grote camping met 744 plaatsen op een overwegend vlakke ondergrond. Hiervan staan er 600 aangemerkt als toeristische staanplaatsen, waarvan 200 afgebakend. Op een apart veld is ruimte voor 96 tenten. Daarnaast heeft de camping 90 vaste staanplaatsen en 54 huuraccommodaties. Deze zijn opgedeeld in glampingtenten, comfortabele chalets, en volledig uitgeruste studio's, bungalows en appartementen. Ravotten in het zwembad Vale Paraiso Natur Park heeft een ruim buitenzwembad waar waterratten van elke leeftijd plezier van hebben. Voor de allerkleinsten is er een fijn kleuterbad. Langs het zwembad is een ruime zonneweide met ligstoelen waar je geniet van de Portugese zon. De Atlantische Oceaan ligt op slechts enkele kilometers van de camping. Ideaal voor liefhebbers van zonnen op het strand of watersporten. Activiteiten voor jong en oud De camping ligt midden in de natuur en is daarom ideaal voor liefhebbers van een actieve vakantie. Maak vanaf de camping een fietstocht om de prachtige omgeving te verkennen. Of speel op de camping zelf een enerverend potje (beach)volleybal of het steeds populairder wordende padel, dat een mix is tussen tennis en squash. Vermaak voor kinderen is er in de uitgebreide speeltuin en bij het animatieteam, dat tal van leuke activiteiten organiseert. Volwassenen kunnen hun overtollige energie ook kwijt in de fitnessruimte op de camping. Voorzieningen in de buurt Tijdens een vakantie op deze camping hoef je niet ver te zoeken naar horecagelegenheden. Een restaurant en een snackbar met afhaalmogelijkheden liggen op minder dan 100 meter afstand, net als een campingwinkel. Een grotere supermarkt vind je op 0,5 kilometer van de kampeerplaats.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Omgeving

Wie wil genieten van het natuurschoon van de Portugese westkust, is aan het juiste adres op camping Vale Paraiso Natur Park. De ligging tussen de dennenbomen, de nabijheid van het strand en de talrijke voorzieningen maken van deze camping een prettige accommodatie om helemaal tot rust te komen tijdens een welverdiende vakantie.

Kamperen op Vale Paraiso Natur Park

Vale Paraiso is een grote camping met 744 plaatsen op een overwegend vlakke ondergrond. Hiervan staan er 600 aangemerkt als toeristische staanplaatsen, waarvan 200 afgebakend. Op een apart veld is ruimte voor 96 tenten. Daarnaast heeft de camping 90 vaste staanplaatsen en 54 huuraccommodaties. Deze zijn opgedeeld in glampingtenten, comfortabele chalets, en volledig uitgeruste studio's, bungalows en appartementen.

Ravotten in het zwembad

Vale Paraiso Natur Park heeft een ruim buitenzwembad waar waterratten van elke leeftijd plezier van hebben. Voor de allerkleinsten is er een fijn kleuterbad. Langs het zwembad is een ruime zonneweide met ligstoelen waar je geniet van de Portugese zon. De Atlantische Oceaan ligt op slechts enkele kilometers van de camping. Ideaal voor liefhebbers van zonnen op het strand of watersporten.

Activiteiten voor jong en oud

De camping ligt midden in de natuur en is daarom ideaal voor liefhebbers van een actieve vakantie. Maak vanaf de camping een fietstocht om de prachtige omgeving te verkennen. Of speel op de camping zelf een enerverend potje (beach)volleybal of het steeds populairder wordende padel, dat een mix is tussen tennis en squash. Vermaak voor kinderen is er in de uitgebreide speeltuin en bij het animatieteam, dat tal van leuke activiteiten organiseert. Volwassenen kunnen hun overtollige energie ook kwijt in de fitnessruimte op de camping.

Voorzieningen in de buurt

Tijdens een vakantie op deze camping hoef je niet ver te zoeken naar horecagelegenheden. Een restaurant en een snackbar met afhaalmogelijkheden liggen op minder dan 100 meter afstand, net als een campingwinkel. Een grotere supermarkt vind je op 0,5 kilometer van de kampeerplaats.

Lees meer Lees minder

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Vale Paraíso Natur Park heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa