9757 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Terme Banovci
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

Camping Terme Banovci

Deze camping heeft een naturistengedeelte met een eigen thermaalbad. De standplaatsen op dit deel liggen in een halve cirkel, voor hoge loofbomen waaronder veel populieren. Voor niet-naturisten zijn er bijna alleen maar seizoenplaatsen. De receptie zit in het hotel. De minimum verblijfsduur is 3 nachten. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel, zoals een sauna. Het kleuterbad heeft een diepte van 40 tot 60 cm. Fietsen zijn te huur.

Een flinke punt Oost-Slovenië grenst in het noorden aan Oostenrijk, in het oosten aan Hongarije en in het zuiden aan Kroatië. In dat deel van Slovenië vind je bij het plaatsje Verzej Camping Terme Banovci, een klein wellness-centrum, uiteraard mét een camping.

Camping Terme Banovci is ook bekend onder de naam Camping Soncni Gaj. Hij ligt midden tussen de landerijen, prettig rustig met 20 toeristische standplaatsen verdeeld tussen de 100 vaste en huuraccommodaties. Een apart gedeelte van de camping is bestemd voor naturisten. Tentkampeerders kunnen terecht op een apart grasveld. In totaal zijn er 80 toeristische standplaatsen. Er is veel schaduw, de kleine toegangswegen zijn bedekt met grind. Deze wellnesscamping is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar en naturisten.

Kampeerders mogen gratis gebruik maken van het binnenzwembad waar het water ongeveer 35 tot 38 graden is en de 3 buitenzwembaden met iets minder warm water, maar altijd nog tussen de 25 en 27 graden. Het water in de Terme Banovci is rijk aan fluoride, goed voor reumatische aandoeningen. Een grote glijbaan eindigt in een van de andere zwembaden. Op het naturistengedeelte is een apart thermaalbad. Het recreatieteam bestaat uit Edi de Piraat en andere mascottes de samen met de kinderen op ontdekkingstocht gaat in de omgeving van de camping.

Op de camping staat één sanitairgebouw. De dichtstbijzijnde winkel is op ongeveer 400 meter van de camping, in het dorp Verzej. Je kunt op Camping Terme Banovci gebruik maken van halfpension; ontbijt en diner in een van de restaurants op het complex.

Meteen vanaf de camping zit je al op een van de vele fietsroutes. Vraag op de receptie naar de fiets- en wandelkaarten van de omgeving.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Terme Banovci heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Terme Banovci is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa