Glamping

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Baskenland

2 personen
599 campings gevonden

Glamping 

Het is misschien wel de snelst groeiende trend van het moment: glamping! En dat is niet verrassend, want met dit ‘glamourous camping’ combineer je het beste van twee werelden. Aan de ene kant biedt glamping hét ultieme vakantiegevoel van kamperen, en aan de andere kant kun je dankzij de luxe accommodatie heerlijk ontspannen met comfortabele bedden en een goed geïsoleerde tent. Bij ANWB Camping hebben we de beste glamping adressen verzameld, zodat je eenvoudig een perfecte vakantie boekt!

 
Midden in de natuur…

Het grote voordeel van glamping is dat je, net als met kamperen, midden in de natuur slaapt. Je wordt wakker met het geluid van zingende vogels en ruikt de frisse buitenlucht al zodra je je ogen openslaat. Loop je naar buiten, dan sta je direct in het gras, soms zelfs te midden van bossen of bergen!

Bovendien blijft bij glamping die heerlijke campingsfeer gewoon behouden. Heerlijk barbecueën of picknicken, zonnen aan het zwembad en tot in de late uurtjes buitenspelen – dat gaat lang niet zo makkelijk vanuit een hotelkamer! Glamping is daarmee de perfecte optie voor iedereen die van natuur houdt of graag op een gezellige camping vertoeft.

 
… met de luxe van thuis

Beter nog: die heerlijke campingvrijheid komt met voordelen die je normaal niet hebt. Zo hoef je bijvoorbeeld geen tassen vol tenten, matjes en slaapzakken mee te nemen naar de plaats van bestemming.

In plaats daarvan staat de glampingaccommodatie al op te wachten wanneer je ter plaatse arriveert. Volledig ingericht met bedden en soms ook wat andere meubels, zodat je je spullen eenvoudig kwijt kunt. Je luxe tent of lodge is bovendien heerlijk ruim, zodat je gewoon rechtop kunt staan en even de benen kunt strekken. Alle gemakken die je ook van thuis gewend bent, dus!


Glamping voor iedereen

Natuurlijk heeft iedereen andere voorkeuren op vakantie. Daarom is glamping ook in alle soorten en maten mogelijk. Er zijn talloze mogelijkheden in Nederland, maar ook over de grens bieden veel campings glamping aan. Je kunt overnachten in lodges, yurts of zelfs luxe safaritenten, waarbij je zelf kiest welke voorzieningen jij belangrijk vindt. Zo bepaal je zelf hoe jouw glampingvakantie eruit komt te zien!