9479 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB

Friesland campings: vakantie aan het water

  • Prachtig gelegen aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen en goede huuraccommodaties
  • Verschillende fietsroutes en wandelpaden rondom de campings

Maak kennis met de mooiste campings in Friesland

Ruime keuze in kwaliteitscampings vind je bij Friesland campings; Vakantiepark De Kuilart, Vakantiepark Cnossen Leekstermeer, Vakantiepark Bergumermeer en Camping It Wiid. Stuk voor stuk prachtig gelegen aan het water. De vakantieparken hebben ruime kampeerplaatsen, goede huuraccommodaties, uitstekende sanitaire voorzieningen, veel horeca en tal van activiteiten en recreatiemogelijkheden.

Op de parken kun je alles huren waarmee je het water op kunt. Daarnaast kun je er onder leiding van instructeurs zeil-, SUP- en surfles krijgen. Voor vermaak hoef je verder de campings niet af. Het assortiment is ruim: Zwembaden, golf- en tennisbanen, basketbalvelden, fitness en zelfs sauna’s en bowlingbanen (Let op: ieder park heeft zijn eigen faciliteiten; bekijk per camping welke dit zijn). Een gezellig restaurant en supermarkt ontbreken ook niet.

De parken liggen allen ten midden van of dichtbij een Nationaal Park. Rondom de vier vakantieparken zijn prachtige fietsroutes en verrassende wandelpaden. Ontdek Friesland door één van de Elfsteden te bezoeken. Ook deze liggen op een steenworp afstand. Leeuwarden is culturele hoofdstad in 2018 en ook deze stad kan goed bezocht worden vanuit Friesland Campings. Maar ook de studentenstad Groningen is niet ver en zeker een bezoek waard.

Kortom: breng een bezoek aan één van de Friesland Campings beleef Friesland op haar best!

Voor meer informatie: www.friesland-campings.nl

iDeal Mastercard Visa