3 sterren

Camping Globo Rojo

SpanjeCataloniëProvíncia de BarcelonaCanet de Mar  (sitecode 53177)

Camping Globo Rojo

SpanjeCataloniëProvíncia de BarcelonaCanet de Mar
4 sterren
ErkendCKE

De camping heeft een parkachtige uitstraling met veel bomen, bloemen en plantenbakken. Via twee tunnels onder de weg en het spoor is de zee op ca. 200 m bereikbaar. De staanplaatsen hebben schaduw. Naast een zwembad is er een aparte, verwarmde jacuzzi. Er zijn enkele speeltoestellen en gasten kunnen een kluisje huren. De winkel verkoopt onder andere ecologische producten. Het kleuterbad is 50 cm diep. Er is een supermarkt in de nabijheid van de camping. Het dorp ligt op ca. 500 m.

Omgeving

Een culturele ontdekkingstocht bij camping Globo Rojo

Duik in de rijke cultuur rondom camping Globo Rojo tijdens een bezoek aan het schilderachtige Castell de Santa Florentina. Ook de prachtige kerk Santuari de la Misericordia en de weelderige façade van Casa Roura in het dop Canet de Mar mag je niet overslaan.

Grote stranden zoals Playa Canet de Mar en Platja del Cavalló zijn de hoogtepunten rondom camping Globo Rojo. Wandel ook eens in natuurgebied Cova de l'Aram, waar je langs bossen en grotten struint. Ook het stille Parc Joaquim Passi is een mooi decor voor een wandeling.

Lees meer over Catalonië

Naar accommodaties