Vakantiehuizen aan de Costa Brava

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen aan de Costa Brava

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Vakantiehuis aan de Costa Brava

Vier je zomervakantie in een volledig ingericht vakantiehuis aan de Costa Brava en beleef dit gebied met alle gemak van thuis. De Costa Brava omvat maar liefst 200 kilometer kust met zonovergoten stranden. Maar er is nog veel meer te ontdekken in deze prachtige regio van Spanje.

Zon, zee en strand

Huur een vakantiehuis aan de Costa Brava en loop direct het strand op, waar de kleintjes zandkastelen bouwen, de tieners zich uitleven op het water en jij lekker ontspannen op je strandstoel eindelijk dat boek uitleest. Ben je het strand even zat, beleef dan met de hele familie waterpret in waterpark Aqua Brava of neem bij Begur een duik in de wonderlijke onderwaterwereld.

Cultuur en lekker eten

De Costa Brava staat bol van de cultuur. In Barcelona vind je prachtige architectuur, veel musea en een gezellig centrum met straatjes vol kleine winkeltjes. Iets noordelijker ligt Figueres, waar het Dalí-museum het bezoeken waard is. Rijd door naar Girona, een stad met nauwe steegjes met honderden traptreden en een imposante kathedraal. Bestel tapas op een van de terrasjes en verken zo met kleine hapjes en een goed glas wijn de bijzondere Spaanse keuken. Of breng een bezoek aan het bruisende nachtleven in de vele clubs en cafés van Lloret de Mar.

Rijke historie

In het groene binnenland vind je kleine dorpjes met kastelen die verhalen vertellen over een ver verleden. Bezoek het middeleeuwse stadje Besalú en maak vervolgens een wandeling naar de nabijgelegen vulkaan. Of klim omhoog naar het benedictijnse klooster van Montserrat, dat tussen imposante bergtoppen ligt.