Vakantieparken aan de Costa Brava

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken aan de Costa Brava

2 personen
21 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Een zonnige vakantie op een vakantiepark aan de Costa Brava

Een vakantie naar een vakantiepark aan de Costa Brava staat bij veel mensen boven aan het wensenlijstje. Langs de Spaanse kust vind je een groot aantal vakantieparken die van alle gemakken is voorzien. Zo vind je er vaak een zwembad met glijbanen, een animatieteam en een of meerdere restaurants en barretjes. De kindvriendelijke vakantieparken liggen doorgaans direct aan het strand, waardoor je 's ochtends al geniet van een verfrissende duik in de Middellandse Zee.

Waterpret in een vakantiepark aan de Costa Brava

Wat veel van de vakantieparken met elkaar gemeen hebben, is dat ze zeer veel waterpret bieden. Zo zijn er vaak een groot waterpark met meerdere zwembaden, een groot solarium met ligstoelen, glijbanen, een stroomversnelling en ontspannende spa-elementen zoals jetstralen en banken en ligstoelen waar bubbels uitkomen. Ook niet onbelangrijk: het strand ligt doorgaans op wandelafstand van het vakantiepark. Huur een ligstoel of leg je handdoek neer op het strand voor een ontspannen en zonovergoten dag.

Bezienswaardigheden van de Costa Brava

De Costa Brava heeft meer te bieden dan enkel de prachtige stranden. Ga zeker een dagje naar de groene en schaduwrijke tuinen van Santa Clotilde. Het Casa-Museu Salvador Dalí is ook een bezoek waard. Dit museum gewijd aan de kunstenaar Salvador Dalí is gevestigd in zijn oude woonhuis.