Campings aan de Costa Dorada aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan de Costa Dorada aan zee

2 personen
103 campings gevonden

Brede zandstranden bij een camping aan de Costa Dorada aan zee

Op een camping aan de Costa Dorada aan zee ben je binnen no time bij de brede, lange zandstranden. Je geniet van een stralende zon en maakt kennis met de Spaanse keuken. Trek je het binnenland in, dan kom je vooral veel wijnvelden en kleine dorpjes tegen. Wandel over de vele boulevards en koop hier de leukste souvenirs voor thuis. De stranden in dit gebied zijn kindvriendelijk doordat de zandbodem vaak langzaam in zee afloopt.

Rustige en bruisende plaatsen

De Costa Dorada heeft zijn naam te danken aan de goudkleurige stranden. Vier je vakantie op de camping aan de Costa Dorada aan zee, dan bezoek je vele bruisende en rustige plaatsen. Salou is bijvoorbeeld erg populair bij jongeren, terwijl Mont-roig del Camp juist meer geschikt is voor gezinnen die graag in alle rust kamperen. Probeer op de terrasjes een lokale wijn uit of neem een paar flessen van een lokale bodega mee naar huis.

Maak de leukste vakantiefoto’s in het gezellige Barcelona

Tijdens een vakantie op de camping aan de Costa Dorada aan zee mag een bezoek aan het gezellige Barcelona niet ontbreken. Na Madrid is dit de grootste stad van Spanje en de kustplaats wordt ieder jaar door zo’n zeven miljoen mensen bezocht. Bekijk prachtige bouwwerken van Antoni Gaudí en ga op zoek naar een souvernir in de winkeltjes van Barri Gòtic. Voetballiefhebbers halen hun hart op tijdens een tour door Camp Nou.