9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping El Escorial
bekijk 22 foto 's en 1 video
Erkend

Camping El Escorial

De standplaatsen liggen aan lange lanen en zijn goed afgescheiden van de vaste plaatsen. Er is deels beschutting van loofbomen, deels van schaduwnetten. Het aparte tentenveld heeft elektriciteit. Bij de camping hoort een bos van 10 ha, dat geschikt is om te wandelen. Er is een disco tot 18 jaar (geen alcohol) en een disco vanaf 18 jaar. Er is een invalidenlift bij een van de zwembaden. Het monumentale klooster El Escorial ligt op 7 km afstand, Madrid op ca. 50 km afstand.

Zeer grote camping, 50 km (ca 45 minuten met de auto) ten noordwesten van Madrid. Je kampeert hier op 7 km van het monumentale klooster El Escorial. Staanplaats met zon of schaduw, of een bungalow

Op deze deels vlakke, deels heuvelige camping boek je een van de staanplaatsen aan lange lanen of in de vrije zone. Met eigen tent of caravan kampeer je hier op gras, zand, rotsbodem of kiezelbodem. De toeristische staanplaatsen liggen gescheiden van de vaste staanplaatsen. Op een aantal plaatsen heb je veel zon. Op andere geniet je van de schaduw van bomen of van op een frame gespannen doeken. Je kunt kiezen voor verschillende typen staanplaatsen, elk met eigen grootte en voorzieningen. Als je liever wilt huren, heb je hier een ruime keuze uit diverse typen bungalows, van verschillende grootte. Een van de bungalows heeft een rolstoelopgang en rolstoeltoegankelijke badkamer.

Zwembaden, sportvelden, animatie en disco

In en om de 3 buitenzwembaden met ligweide vind je verkoeling en waterplezier voor het hele gezin. Ook sportief hoef je je hier niet te vervelen: met 2 basketbalvelden, een voetbalveld, een beach volleybalveld, 3 tennisbanen en 2 squash courts blijf je volop in beweging. Jongere kinderen kunnen hier klimmen, klauteren en ravotten in de speeltuin. Bij de tafeltennistafels speel je een partijtje pingpong met het hele gezin. Een animatieteam zorgt in het hoogseizoen voor allerlei activiteiten voor jong en oud. In het hoogseizoen is er ook elke avond een disco voor de kinderen, en een voor de andere gasten. In de cafetaria kun je tapas, snacks en eenvoudige (afhaal)maaltijden bestellen. Je kunt ook uit eten in het restaurant, met streekgerechten en internationale gerechten. Voor verse broodjes loop je naar de campingwinkel, waar je ook vers fruit en groente kunt kopen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping El Escorial heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping El Escorial is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa