Camping in Spanje aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping in Spanje aan zee

2 personen
26 campings gevonden

Het ruisen van de golven op een camping aan zee in Spanje

Vier een zorgeloze vakantie op een van de vele campings aan zee in Spanje. Het land van de zonovergoten stranden biedt een scala aan campings dicht bij zee. Zet je tent op, trek je zwemkleding aan en neem direct een frisse duik. Dat is nog eens een goed begin van een ontspannen vakantie.

Voor ieder wat wils

Geniet van de Spaanse kusten op een camping aan zee in Spanje. Voor iedereen is er wel wat te doen aan de verschillende costa's. Ga naar de Costa Brava met zijn ruige kusten, kleine idyllische baaien en gezellige badplaatsjes. Of reis af naar de Costa Dorada met prachtige witte zandstranden voor een heerlijke familievakantie. Ben je een watersportfanaat, kies dan voor de Costa Verde: met de kliffen en hoge golven is het een waar surfersparadijs.

Veel te kiezen

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte kampeerlanden. Zoek je een camping in Spanje aan zee, dan merk je dat er genoeg keuze is. Ontspan je graag op een kleine camping met ruime staanplaatsen en een rustige omgeving, of kies je liever voor een grote camping met alles erop en eraan? Je vindt het er allemaal.

Ook voor de kinderen

Wil je een kindercamping met veel animatie en waterpark met tientallen glijbanen voor de kids, dan ben je op een camping in Spanje aan zee op het juiste adres. Ze spetteren eindeloos in het water en vermaken zich met hun vriendjes, terwijl jij heerlijk uitrust op je ligstoel. Ga je liever voor een familievakantie waar je vooral met elkaar uitstapjes maakt, dan vind je ook dat aan de costa's. Boek een plekje op kleine, rustige campings met een zwembad en een speeltuin dicht bij de natuur, waar je de kinderen met een gerust hart laat rondstruinen. Veel campings liggen direct aan zee, maar vind je het niet erg een stukje te lopen of rijden, dan is er keuze genoeg in campings die wat meer in het binnenland liggen.

Ontdek het binnenland

Een camping in Spanje aan zee is ook een goede uitvalsbasis voor een dagtrip naar het binnenland. Bezoek kleine middeleeuwse dorpjes verscholen in het groen, maak een wandeling in een van de natuurgebieden of trek naar de verfrissende bergen voor een koele picknick. Het binnenland van Spanje is rijk aan kliffen, meren en watervallen.

Een kleine citytrip

Een dagje door de stad struinen onderbreekt op een perfecte manier het luieren op het strand. Steden als Barcelona zijn een waar winkelparadijs; je eet er overheerlijke tapas of paella in de vele restaurants en een wijntje op een terras is een heerlijke afsluiting van de dag. Barcelona is ook zeker een aanrader voor kunstliefhebbers. Bezoek er de Sagrada Família en andere bijzondere gebouwen van Gaudí of de musea van Joan Miró en Pablo Picasso. Dwaal door de Barri Gòtic en waan je in een andere tijd.