SVR Campings in Spanje

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Spanje

2 personen
0 campings gevonden

Kleinschalig kamperen op een SVR camping in Spanje

SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en de aangesloten campings bieden eenvoudige kampeervoorzieningen midden in de natuur. Een SVR camping in Spanje is daarom synoniem voor kleinschaligheid. Dit betekent dat je in een rustige omgeving optimaal geniet van het Spaanse landschap. Ontvlucht de drukte van het dagelijks leven en kies een van de vele campings met dit keurmerk.

Een SVR camping in Spanje in verschillende regio’s

De campings met een SVR keurmerk zijn door het hele land te vinden. Ieder gebied staat bekend om een geheel eigen cultuur, de lekkerste gerechten en een regionaal dialect. Vier vakantie op het Spaanse platteland en maak kennis met de lokale bevolking. Smul van heerlijke tapas en haal je ontbijt bij de plaatselijke bakker. Uiteraard doe je alles rustig aan, want een relaxed tempo is waar het land bekend om staat. Lees tijdens de siësta een boek bij het zwembad, terwijl de kids een paar uur op bed liggen.

Verschillende activiteiten rondom de camping

Ook al liggen de SVR campings in Spanje in de minder toeristische gebieden, er is nog steeds meer dan genoeg te beleven. Onderneem leuke wandelingen, stap op de fiets of bezoek een wijngaard en proef een heerlijke rioja of reserva.