5-sterrencampings in Spanje

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Spanje

2 personen
16 campings gevonden
<
1
>

Geniet van de zon bij 5 sterren campings in Spanje

Gegarandeerd een zonnige vakantie en kamperen in luxe; op een 5 sterren camping in Spanje heb je het allemaal. Kom heerlijk tot rust op een toplocatie met comfort van hoge kwaliteit en alle gemakken van thuis. Op een 5 sterren camping in Spanje vind je bovendien van alles om te doen. Een uitgebreid animatieprogramma voor de kids bijvoorbeeld, waar ze met nieuwe vriendjes knutselen of sporten. In het grote zwemparadijs zijn ze uren zoet met lange glijbanen, golfslagbaden en klimschepen, de droom van elk kind. Alle tijd dus om jezelf te verwennen met een wellnessbehandeling of een sauna in de spa. Sluit de dag af in een van de barretjes op het terrein.

Zon, zee en strand

Spanje is al jaren een geliefde vakantiebestemming. Vanaf een luxe camping in Spanje ontdek je dit prachtige, veelzijdige land en de gastvrije inwoners. Luxe campings liggen meestal direct aan het strand, midden in de prachtige natuur of dichtbij een van de topattracties van Spanje zoals de Costa Brava en Costa Blanca. Geniet van het heerlijke water van de Middellandse Zee op een van de verborgen strandjes. Neem de picknickmand mee en vind je favoriete plekje ver weg van de drukte van het hoogseizoen. De kids vermaken zich in het water en bouwen er grote zandkastelen. En jij relaxt met een mooi boek in het zonnetje.

Ontdek het echte Spaanse leven

Laat je ook eens verrassen door het binnenland van Spanje. De steden Madrid en Sevilla zijn het bezoeken meer dan waard. Mooie pareltjes vol cultuur, kunst, prachtige architectuur en natuurlijk vele restaurantjes. Proef de bijzondere Spaanse keuken en de vele wijnen die dit land rijk is. Of duik Andalusië in en ontdek kleine slaperige dorpjes en rijke cultuur. Dans de flamenco of geniet van een heerlijk avondje gitaarmuziek en een glas sherry bij een knapperend kampvuur. Beleef het ontspannen zuidelijke leven en kom helemaal uitgerust weer thuis.