8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Sol de Calpe Austral
bekijk 32 foto 's en 3 video 's
CKE

Sol de Calpe Austral

Het terrein is alleen toegankelijk voor campers en ligt niet ver van het strand van Calpe. De vlakke staanplaatsen hebben een ondergrond van grind. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

Sol de Calpe Austral ligt aan de mediterrane Costa Blanca. Er is een entertainmentprogramma met workshops, shows en evenementen. Ook is er een geheel verzorgd programma voor kinderen tot zeventien jaar. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende creatieve workshops en sportcompetities. In de speeltuin kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken. In de avonden worden en muzikale shows georganiseerd.

Natuur en cultuur

Wil je even tot rust komen? Trek je terug in de bibliotheek of ga voor een lange strandwandeling. Nabij de camping ligt een natuurpark waar je kennis kunt maken met de lokale flora en fauna. Of strijk neer op de ligbedden aan het grote zwembad met ondiep kleuterbad. In het restaurant kun je aanschuiven voor tapas, pizza’s, cocktails en meer. Het terras kijkt uit op de ligweide en zwembad.

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Steden als het bruisende Benidorm en het mooie Altea liggen dichtbij de camping. Het historische centrum van Calpe is tevens de moeite waard. Hier worden door het hele jaar heen traditionele evenementen georganiseerd. Het icoon van deze regio is de grote rots die te beklimmen is.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Sol de Calpe Austral heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa