Honden toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden

Honden toegestaan! Een greep uit ons aanbod:

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Vakantie voor het hele gezin op een camping met je hond

Laten we eerlijk zijn, je trouwe viervoeter zie je als lid van de familie. Of je nu een puppy hebt of een hond die al wat ouder is, het is in alle gevallen wel zo leuk dat je vakantie kunt vieren op een camping met je hond. Deze campings zijn hondvriendelijk en gelegen in landen als Frankrijk, Duitsland en Nederland. Maar ook in de bergen en heuvels van Oostenrijk, Italië en Zweden zijn tientallen kampeerplaatsen te vinden zijn waar je hond is toegestaan. Je maakt gebruik van speciale faciliteiten voor honden en hebt de keuze uit ruime staanplaatsen of een comfortabele huuraccommodatie.

Maak kennis met andere hondenbezitters

Vier je vakantie op een camping met je hond, dan ontmoet je trouwe viervoeter tal van andere honden. Je kids maken kennis met de kinderen van andere gezinnen en jij kunt gezellig met andere hondenbezitters een rondje gaan wandelen en je hond in de mooiste landschappen uitlaten. Hierdoor zijn leuke en sociale contacten binnen een mum van tijd gelegd. Of je nu op zoek bent naar een kleine, gemiddelde, grote of zeer grote camping; het is allemaal mogelijk.

Van alle gemakken voorzien op de camping

Uiteraard zijn op de camping met je hond alle faciliteiten aanwezig om je trouwe viervoeter een geweldige tijd te bieden. Zo kan je hond zijn of haar behoefte doen op het hondentoilet en in de nabijgelegen velden kunnen honden lekker ravotten. Om te voorkomen dat je tent of huuraccommodatie vies wordt, spoel je je hond na een avontuurlijke dag af onder de hondendouche. De meeste campings zijn gelegen in het bos, dicht bij de zee of een meertje of vlak bij de duinen, waardoor ook de omgeving één grote speeltuin is.

Meer dan genoeg te beleven in de omgeving

Ga je kamperen met je hond, dan is de kans groot dat zowel je kids als de hond niet van de camping af te slaan zijn. Echter is er in de omgeving ook meer dan genoeg te beleven. Maak een leuke wandeling over het strand, door de bossen of in de bergen. Je hond gaat druk op zoek naar die ene perfecte stok of speelt in het water, terwijl je met het hele gezin geniet van een welverdiende pauze.

Ontdek de vele faciliteiten op de camping als je gaat kamperen met je hond

Terwijl de hond aan het relaxen is in de bench, trek jij er even lekker met de kids op uit. Trakteer ze op een ijsje bij de ijscoboer op de camping, neem een duik in het zwembad en drink een drankje op het gezellige terras. Even bijkomen na een lange dag? Geniet van een relaxmomentje in de hangmat of in de campingstoelen bij je kampeerplaats, terwijl de kids lekker spelen met je trouwe viervoeter.