Vakantiehuisjes en glampingtenten

  • De charme van de camping, het comfort van thuis
  • Hét vakantiegevoel in Europa
  • Vele soorten huuraccommodaties

Klik hier en bekijk álle campings met huuraccommodaties!

Huuraccommodaties: een greep uit ons aanbod

2 personen
20 campings gevonden

Klik hier en bekijk álle campings met huuraccommodaties!

Huuraccommodaties in Europa

Genieten op de camping met het comfort van thuis

Wil je niet kamperen in je eigen tent of caravan, maar wel genieten van de gezelligheid van een camping? Kijk dan eens naar de huuraccommodaties die veel campings in Europa hebben. Stacaravans, chalets en luxe tenten. Elk met hun eigen charme maar altijd comfortabel. Bij stacaravans moet je vooral niet meer denken aan die oubollige caravans van vroeger. In tegendeel, het zijn vaak prachtige huisjes op wielen, met een compleet ingerichte keuken en een badkamer met vaak een apart toilet. Een heerlijk terras met een fijne zit of lig plek hebben deze leuke stacaravans ook vaak te bieden. Hetzelfde geldt voor het verblijven in een bungalow (ook vaak chalet genoemd). Ook tenten, zoals Safaritenten, hebben met een eigen keuken en soms sanitair, dat is toch bijna de luxe van thuis! Er zijn nog veel meer diverse mogelijkheden qua huuraccommodaties op een camping in Europa.

''Mam, ik ga even terug naar het huisje hoor!''

In de afgelopen jaren hebben huuraccommodaties op campings een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger was het een simpele grote caravan met sanitair en keuken, tegenwoordig zijn het vaak luxe bungalows! Een keuken met een combimagnetron, een afwasmachine, een grote koelkast met een vriesvak is echt geen uitzondering. Evenmin een badkamer met een inloopdouche, airco of zelfs een privé jacuzzi. In veel gevallen kun je het woord ''comfort'' simpelweg vervangen door luxe! Hierdoor is verblijven in het huisje alles behalve een straf.

Wat moet ik zelf nog meenemen?

Daar kunnen we kort over zijn: bijna niets! Er zijn altijd dekens of dekbedden aanwezig en linnen kun je vaak huren (dit moet je dan wel opgeven bij de reservering). Badlinnen moet je meestal wel zelf meenemen. Verder bezitten de Europa campings vaak over alles wat er nodig is in het Nederlandse huishouden.

Waar vind ik campings met huuraccommodaties in Europa?

In heel Europa zijn er op verschillende plekken leuke en comfortabele huuraccommodaties te vinden. In een fijne bungalow dicht bij het strand verblijven, in een stacaravan midden in de natuur of in een trekkershut vlakbij gezellige steden. Het kan allemaal lekker dicht bij huis!

De ANWB Eropuit app

Iedereen die er graag op uit gaat in Nederland vindt in deze app volop inspiratie en tips. Voor fietsroutes, exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer. Inclusief handige opties om pech of diefstal te melden. Download de app hier.