SVR campings in Tsjechië

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR campings in Tsjechië

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

In de ongerepte natuur vakantie vieren op een SVR camping in Tsjechië

Een SVR camping in Tsjechië staat voor Stichting Vrije Recreatie. Dit betekent dat je in de ongerepte natuur vakantie viert. Maak iedere dag een fietstocht of wandeling door de Tsjechische berggebieden terwijl de kids lekker ravotten. De meeste campings zijn dicht bij een meer gelegen of hebben een royaal zwembad, waardoor je op de warmste dagen van het jaar lekker afkoelt.

Ga raften op de Morava met het hele gezin

Een SVR camping in Tsjechië is de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Een van de leukste highlights tijdens je vakantie is raften op de Morava. Deze rivier stroomt door de prachtstad Olomouc. Breng ook zeker een bezoek aan het stuwmeer bij Brno. Dit gebied wordt in de zomer omgetoverd tot een badplaats voor de stedelingen. Wie weet maak je een praatje met de locals die hier ook van de zon genieten. Bij de kapucijnenkerk van Brno griezel je met het hele gezin. In deze kerk liggen tientallen gemummificeerde monniken.

Een dagje weg naar het altijd bruisende Praag

Breng je een bezoek aan het levendige Praag, dan bewonder je de prachtige historische gebouwen. Maak een stadswandeling en bekijk de Praagse Burcht, het Gouden Straatje en het Wenceslausplein. Hier koop je ook meteen de leukste souvenirs en na een dag vol vermaak kom je helemaal tot rust op je SVR camping in Tsjechië.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter