SVR Campings Tsjechië

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Tsjechië

Landen
Tsjechië
X
Wissen

52 campings gevonden

<
1
2
3
>

Comfortabel genieten op natuurrijke campings in Tsjechië

Tijdens de vakantie wil je ontsnappen aan de hectiek van alledag, en dat gaat zeker lukken op een natuurrijke SVR camping in Tsjechië. Te midden van de glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en helderblauwe meren beleef je een heerlijke tijd op een kampeerlocatie op of dicht bij een (voormalige) boerderij. De SVR campings die ANWB Camping heeft geselecteerd in Tsjechië zijn ideaal voor rustzoekers maar ook zeker voor gezinnen die houden van landelijk gelegen kampeerlocaties. Bovendien zijn deze campings ook zeer geschikt wanneer je op doorreis bent en een nachtje op een comfortabele kampeerplek wil doorbrengen!

Jouw ideale camping in Tsjechië

Je vindt de campings van SVR in Tsjechië verspreid over het hele land. Van dicht aan de grens met Duitsland tot die met Oostenrijk, Polen of Slowakije. Ook in de buurt van grote steden, zoals de prachtige hoofdstad Praag, bevinden zich campings van SVR. De kampeerlocaties in het aanbod hebben over het algemeen kleine tot middelgrote staanplaatsen, al dan niet beschut. Verder kies je een SVR camping in Tsjechië uit op basis van jouw eigen voorkeuren: is er wifi, mag de hond mee en zijn er ook huuraccommodaties? Dankzij de makkelijke zoekfunctie van ANWB Camping filter je wat je wel en niet noodzakelijk vindt aan voorzieningen.

Vermaak voor jong en oud

De campings van SVR in Tsjechië bieden vermaak voor jong en oud, op en rond de camping. Het merendeel van de kampeerlocaties heeft een zwembad of ligt in de buurt van water zodat je op hete dagen een frisse duik kunt nemen. De groene omgeving leent zich bij uitstek voor sport en spel, al dan niet op de camping zelf. Leef je uit op een van de sportvelden of huur een paar fietsen om de omgeving te verkennen. De meeste campings van SVR in Tsjechië hebben geen uitgebreide animatiemogelijkheden voor kinderen. De campings moeten het vooral hebben van hun prachtige locaties, die je optimaal benut door actief te zijn in de natuur.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter