Kleine campings in Zweden

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Zweden

2 personen
41 campings gevonden

In een knusse setting kamperen op een kleine camping in Zweden

Een kleine camping in Zweden beschikt over maximaal 60 kampeerplaatsen. Hierdoor kampeer je altijd in een knusse en gezellige setting. Naast kampeerplaatsen voor je camper, caravan of tenten heb je ook regelmatig de keuze uit grotere huisjes en kleine stuga's. Let er wel op dat je voor de meeste campings in het land een Camping Key Europe card nodig hebt.

Ontdek het indrukwekkende Zweedse landschap

Wist je dat Zweden uit maar liefst 449.964 vierkante kilometer land bestaat? Vanuit de kleine camping in Zweden ontdek je grote delen van dit indrukwekkende landschap, bestaande uit helderblauwe meren en reusachtige bergen. Maar ook fantastische archipels en eilanden vormen onderdeel van het land. De natuur is ongerept en schoon en het land is veilig voor de kids. Neem in de ochtend een frisse duik in een meertje en leer de kinderen alles over het vissen. Liever het water op? Huur een kano met de familie en geniet van een spectaculair uitzicht vanaf het water.

Genoeg vermaak voor het hele gezin

Uiteraard ben je op de kleine campings in Zweden van alle gemakken voorzien. Maar ook in de regio is meer dan genoeg te beleven, zoals kanotochten maken, vissen, krabben vangen en speurtochten volgen in de natuur. Ook het noordelijke Lapland en de zuidelijkste regio Skåne zijn perfect voor kleine avonturiers.

Breng een bezoek aan Stockholm

Gaat je hart sneller kloppen van een bruisende citytrip? Breng dan vanaf een van de kleine campings in Zweden een bezoek aan Stockholm. Je leert alles over de lange geschiedenis van Zweden in de talrijke musea, zoals het Vasamuseum met in de collectie een uniek 17e-eeuws oorlogsschip. Daarnaast zijn ook het oude centrum, het stadhuis en het paleis in Drottningholm het bezoeken waard.