SVR campings in Zweden

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR campings in Zweden

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Genieten van rust en ruimte op een SVR camping in Zweden

Houd je van rust, ruimte en ruige natuur? Dan beleef je een ideale vakantie op een SVR camping in Zweden. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en je kunt hier rekenen op een ruime en door groen omgeven kampeerplaats. Zie jij jezelf al genieten van het Zweedse landschap? Op deze themapagina vind je alle campings in Zweden die voldoen aan de eisen van de Stichting Vrije Recreatie.

Puur Zweden

Het lijkt wel alsof het keurmerk SVR voor campings in Zweden gemáákt is. Alles draait er immers om de vrije natuur zonder overspoeld te worden door grote groepen toeristen. Het land telt maar liefst 29 officiële natuurparken en onnoemelijk veel natuurgebieden die minstens zo mooi zijn. Bezoek ook een van de honderden eilanden die Zweden rijk is. Indien je een camping uitzoekt in het hoge noorden, dan is ook het uitgestrekte Zweeds Lapland een absolute aanrader.

Mooie steden

Er zijn eveneens veel gezellige dorpen en steden te vinden in dit Scandinavische land, zoals Gullholmen, Grebbestad en Fjällbacka.De Zweedse steden zijn te mooi om niet te bezoeken, ook als natuur de eerste reden voor je vakantie in Zweden is. Ga bijvoorbeeld naar de hoofdstad Stockholm die over meerdere eilandjes verspreid is. Ook een bezoek aan Malmö of Göteborg is zeker de moeite waard.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter