Vakantiehuizen in Zweden

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Zweden

2 personen
4 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Verken Scandinavië vanuit een vakantiehuis in Zweden

Wanneer je in een vakantiehuis in Zweden verblijft, zijn bergtoppen, meren en bossen altijd in de buurt. Geniet van de rust in de natuur of ga juist voor de bruisende sfeer in de Zweedse steden. Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven.

Sfeervolle vakantiehuizen voor jong en oud

Of je nu op zoek bent naar ongekende luxe of liever een simpel vakantiehuis in Zweden boekt; er is altijd een bestemming die bij je past. Ga voor de knusse sfeer van een bungalow in Lapland of geniet juist van het gemak van een villa op een familiepark met speeltuin. Aan het einde van de dag opwarmen in je eigen sauna? Enkele vakantiehuizen in Zweden zijn uitgerust met de meest luxe faciliteiten, inclusief eigen wellness.

Ontdek het Zweedse stadleven

Bij je vakantiehuis in Zweden is er altijd wel een stad in de buurt, zoals de prachtige hoofdstad Stockholm. Hier wandel je door de tuinen van het koninklijk paleis, zie je hoe het stadhuis aan de waterkant staat en bewonder je historische boerderijen in openluchtmuseum Skansen. Kunstliefhebbers zijn op hun plek in Göteborg, want in het kunstmuseum hangen beroemde werken van Picasso, Rubens en Rembrandt. Het iconische Malmöhus in Malmö is ook het bezoeken waard. Dit zestiende-eeuwse kasteel staat in Zweden, maar werd door de Denen gebouwd.

Avonturen voor de kinderen

Op zoek naar kinderattracties bij je vakantiehuis in Zweden? Duik dan in de rijke verhalen van Astrid Lindgren. Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en de Gebroeders Leeuwenhart werden allemaal door haar geschreven. In Astrid Lindgrens Värld wandelen de kinderen door de werelden van hun favoriete boeken. Hebben jullie juist zin in bloedstollende achtbanen en spetterende waterattracties? Bezoek dan Liseberg, prachtig gelegen op een berg naast Göteborg.

De prachtige natuur

Verblijf je in een vakantiehuis in de natuur van Zweden, dan is er genoeg gelegenheid om te wandelen, fietsen en sleeën. Ontdek de dichtbegroeide bossen en rustige stranden bij Skåne, waar vooral jonge gezinnen helemaal op hun plek zijn. Ga je liever voor ongerepte natuur? Ga dan van de gebaande paden in nationaal park Sarek, waar meer dan honderd gletsjers het landschap sieren. De stille fjorden en kletterende watervallen van Lapland zijn ook een traktatie. Bezoek het besneeuwde landschap van nationaal park Abisko, waar op sommige dagen zelfs het noorderlicht te bewonderen is.