Campings aan de rivier in België

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan de rivier in België

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Even helemaal weg op een camping aan de rivier in België

Een camping aan de rivier in België geeft je het ultieme vakantiegevoel. In de ochtend maak je met de kids een ontspannen wandeling langs het heldere water. Gooi je de hengel uit op de camping, dan is de kans groot dat jullie vissen vangen. Of kies ervoor om steentjes over het water te laten ketsen. Je viert midden in de natuur vakantie en geniet tijdens je vakantie van al het moois dat België te bieden heeft.

Vakantie vieren in de prachtige Ardennen of aan de Vlaamse Noordzeekust

Of je nu gaat voor de robuuste wateren in de Ardennen of subtiele beekjes aan de Vlaamse Noordzeekust, er is voor jou altijd een passende camping aan de rivier in België. In de Ardennen kun je door de brede en diepe rivieren uitstekend raften, kajakken of lekker dobberen op het water met een luchtbedje.

De ideale uitvalsbasis voor een fiets-, wandel- of kanotocht

Een camping in België aan de rivier is de ideale uitvalsbasis voor een fiets-, wandel- of kanotocht. Binnen no-time start je aan de mooiste routes en ben je relatief snel bij levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge. Gaat je hart sneller kloppen van een bruisende citytrip, breng dan zeker een bezoek aan historische steden als Antwerpen, Brussel, Brugge of Gent.