Camperplaatsen in België

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in België

2 personen
45 campings gevonden

Een culinaire en culturele vakantie op camperplaatsen in België

België is niet alleen het land van de friet en chocolade, maar ook de plek om van veelzijdige natuur te genieten. Of je nu wakker wilt worden met uitzicht op zee of liever de rust van de Ardennen opzoekt; op camperplaatsen in België is het allemaal mogelijk. Geniet van de sfeervolle dorpen in het binnenland of parkeer je camper juist aan de rand van een van de bruisende steden. Er zijn altijd wel camperplaatsen in het veelzijdige België die bij jou passen.

Heerlijk toeven aan de kust

De Belgische kustlijn is niet voor niets een geliefde vakantiebestemming, met uitgestrekte stranden waar de kinderen heerlijk rennen en spelen. Geniet in de zomer van de warme zon of maak frisse wandelingen in de winter. Proef de sfeer in het mondaine Knokke-Heist of bewonder de vakwerkhuizen in De Haan. Spannende achtbanen trotseren met de kinderen? Het kan bij Plopsaland De Panne, niet ver van verschillende camperplaatsen aan de kust van België.

Een Belgische stedentrip

Verblijf je op een van de camperplaatsen in België in de buurt van een grote stad? Dan wachten historische gebouwen zoals het Gentse Gravensteen of het belfort van Brugge op je. Struin door gezellige winkelstraten met een echte Luikse wafel in de hand en zie hoe Manneken Pis nog altijd honderden bewonderaars trekt. Kunstliefhebbers voelen zich helemaal op hun plek bij het Rubenshuis in Antwerpen.