9479 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Broager Strand Camping
bekijk 2 foto 's
Charme Erkend CKE

Broager Strand Camping

Het kampeerterrein ligt in een landelijke omgeving aan zee en grenst aan een smal strand en een bosgebied. Het terrein bestaat uit verschillende velden, van elkaar gescheiden door lage struiken. Er is een boothelling en er zijn goede mogelijkheden voor vissers en watersporters. De havenstad Sønderborg ligt vlakbij (14 km).

Broager Strand Camping ligt in Broager, een plaatsje aan de Flensborg Fjord in Denemarken. Midden in een landelijk gebied, aan zee en daardoor fantastisch voor gezinnen die van een strandvakantie houden.

In een hoek van het kampeerterrein staat het centrale gebouw. Daarin zit de receptie, een familiekamer, het sanitair, een kiosk en maar liefst twee kampeerkeukens. De verschillende kampeervelden worden van elkaar gescheiden door lage struiken. Op een apart veld staan vijf bungalows voor de verhuur. Er is geen campingwinkel, maar wel vers brood te koop. Ben je met je camper op doorreis, dan kan je terecht op de QuickStop voor campers.

Strand en zee

Het strand grenst aan het kampeerterrein en is behoorlijk breed. Zand en kiezels vormen de ondergrond. Dus zonnen en zwemmen maar ook vissen of zeilen kan hier goed. Op de camping zelf zijn een speeltuin met schommels en een trampoline aanwezig. Elke staanplaats heeft een stroomaansluiting en water.

Geschiedenis

Broager Strand camping organiseert onder meer begeleide tochten naar het Gråsten kasteel, de zomerresidentie van de Deense koninklijke familie. Een ander kasteel is dat van Sønderborg in Sønderborg op het eiland Als. Vol cultuur en geschiedenis. Ben je daarin geïnteresseerd ga dan ook naar de Dybbøl Mill. Een gebied waar ooit hevig werd gevochten. Shoppen kan goed in het stadscentrum van Flensburg.

In de benen

Ben je meer van het wandelen, weet dan dat Broager Strand Camping aan het Gendarmstien ligt. Een lange afstandswandelpad van 74 kilometer van Padburg naar Høruphav. De route is genoemd naar de politie die te voet de grens bewaakte. Je hoeft hem niet meteen helemaal te volgen, maar een deel is altijd leuk.

Het kampeerterrein ligt in een landelijke omgeving aan zee en grenst aan een smal strand en een bosgebied. Het terrein bestaat uit verschillende velden, van elkaar gescheiden door lage struiken. Er is een boothelling en er zijn goede mogelijkheden voor vissers en watersporters. De havenstad Sønderborg ligt vlakbij (14 km).


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Broager Strand Camping heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Broager Strand Camping is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa