8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Broager Strand Camping
bekijk 4 foto 's en 1 video
Charme Erkend CKE

Broager Strand Camping

Op deze vriendelijke camping in het groen en aan zee brengt de eigenaar je persoonlijk naar je plaats. De camping is zeer geschikt voor mensen die van rust, wandelen en fietsen houden. Er is een boothelling en er zijn goede mogelijkheden voor vissers en watersporters. Op het smalle strand is een grill plaats. Voor de kinderen is er een springkussen en schommels. Het Gendarmenpad, een 84 km lang wandelpad, loopt langs de camping.

Op deze camping kunnen jong en oud zich vermaken in de Deense natuur. Hier kun je sportief bezig zijn en op avontuur gaan. Ga zelf op pad of laat je begeleiden door een expert die alles weet te vertellen over de omgeving. Het is overigens ook heel fijn ontspannen aan het strand of tijdens een mooie wandeling in de natuur.

Vissen en sporten

Doordat deze camping dicht bij zee ligt, kunnen waterliefhebbers hun gang gaan. Hier kun je spelen, zwemmen en lekker ravotten langs het water. Er is een boothelling en er zijn diverse mogelijkheden voor vissers en watersporters. Daarnaast is er een speeltuin en zijn er tal van andere sport- en spel mogelijkheden. Vlak langs de camping lopen diverse. Het campingteam vertelt graag meer over excursies en bezienswaardigheden in de omgeving.

De havenstad Sønderborg ligt op veertien kilometer afstand. Hier kun je genieten van Deense levendigheid en gastvrijheid. Vanuit de camping worden er tevens begeleide tochten naar het nabijgelegen kasteel met mooie tuin en het centrum van Flensburg georganiseerd. Deze stad ligt tegenover Broager Strand Camping in een Duitse fjord. Maar ook de nabije omgeving wordt gesierd door molens, kastelen en weilanden.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Omgeving

De kleine, maar sfeervolle Broager Strand camping ligt in het uiterste zuiden van Denemarken, in Zuid-Jutland. Gelegen in een landelijke omgeving, grenzend aan zee, is dit de ideale camping voor de natuurliefhebber en waterliefhebber. De omgeving heeft je genoeg te bieden voor een afwisselende vakantie.

Actieve vakantie

Als je graag van een actieve vakantie houdt, dan is Broager Strand camping een uitstekende bestemming. De omgeving biedt je mooie wandel- en fietsroutes. Bij de receptie van de camping vraag je naar de mogelijkheden. De fietstocht naar Broager is zeker de moeite waard en in het stadje word je beloond met authentieke witte huizen en twee bijzondere witte kerktorens. Ga zelf op pad of laat je begeleiden door een expert die je van alles vertelt over de omgeving.

Dé plek voor waterliefhebbers

Voor de waterliefhebbers is deze plek uitstekend. Vanuit de camping steek je slechts het doodlopende straatje over en je komt bij het zand- en kiezelstrand. Het water is rustig met weinig golfslag, fijn voor de kinderen. Je hebt hier alle ruimte om te windsurfen, te kajakken of te kanoën. Er is een boothelling en er zijn diverse mogelijkheden voor vissers. Bij het strand is ook een speelweide, waar je geniet van de zon, lekker eet aan één van de picknicktafels en waar de kinderen spelen in het speeltuintje.

Bezoek de havenstad en mooie kastelen

Vanuit Broager Strand camping breng je gemakkelijk een bezoek aan de havenstad Sønderborg, veertien kilometer verderop. Hier maak je kennis met de Deense gastvrijheid en levendigheid. Tegenover de camping ligt Flensburg, een stad in een Duitse fjord. De camping organiseert begeleide tochten naar het centrum van deze stad en naar het nabijgelegen kasteel. Ontdek de mooie omgeving te voet of per fiets op je eigen tempo.

Lees meer Lees minder

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Broager Strand Camping heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Broager Strand Camping is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa