Kindvriendelijke campings in het Zwarte Woud

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in het Zwarte Woud

2 personen
0 campings gevonden

Een kindvriendelijke camping in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is met de prachtige natuur en diverse activiteiten een goede plek voor een kindervakantie. Wanneer je op zoek gaat naar een kindvriendelijke camping in het Zwarte Woud is er veel keuze. Zo heb je campings met een royale staanplaatsen en speeltuinen, terwijl andere campings juist avontuurlijke watervallen in de buurt hebben. Eén ding is zeker: in het Zwarte Woud zijn er verschillende campings waar kinderen de tijd van hun leven gaan hebben.

Van waterpret tot verwonderen tijdens fietstochten

Van campings met een groot buitenzwembad tot een uitgebreide avonturenspeeltuin: er is veel te beleven in het Zwarte Woud. Zo zijn er ook campings die op jong en oud gericht zijn en waar het enthousiaste animatieteam al klaarstaat. Zo vermaken de kinderen zich tijdens een knutselmiddag, terwijl jij uitrust in de heerlijke sauna. Op diverse campings is ook fietsverhuur beschikbaar, zodat je per fiets op ontdekkingstocht kunt gaan.

Een bruisende omgeving

In het Zwarte Woud vind je de hoogste watervallen van Duitsland. Verwonder je bij dit spectaculaire verschijnsel en bezoek daarna het prachtige meer Titisee. Heb je een sportief gezin? Op de Titisee kun je diverse watersporten beoefenen. Ook het themapark Europa Park is het bezoeken waard. De hoogste achtbaan van Europa is hier te vinden!