8662 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping de la Ville Huchet
bekijk 12 foto 's
Erkend GreenKey

Camping de la Ville Huchet

Een onbewoond kasteel is het decor van dit terrein. De standplaatsen liggen er in groepen omheen. Rond de plaatsen staan hoge bomen en struikgewas. Deze geven beschutting en privacy. De toeristische plaatsen liggen meest gescheiden van de stacaravans. Bij de ingang zijn een aquaparkje en een speeltuin.

Vanaf je staanplaats een uitzicht hebben op een kasteel: dat vind je bij Camping Domaine de la Ville Huchet in Bretagne. Op deze middelgrote camping met verwarmde zwembaden is alles voor een heerlijke gezinsvakantie binnen handbereik. De zee en een zwemrivier bevinden zich op steenworpafstand.Beschutte staanplaatsen

De staanplaatsen op het vlakke terrein zijn veelal omringd door hoge bomen en struikgewas. Deze geven beschutting en privacy. De plaatsen zijn gescheiden van de mobilhomes. Er zijn stacaravans, chalets en appartementen te huur.

Zee en rivier vlakbij

De keuze voor waterliefhebbers is groot: je hebt keuze uit het waterpark met een verwarmd buiten- en binnenzwembad, de zee (zo'n 4 kilometer) of de rivier (ongeveer 2 kilometer). Na een actieve dag is het heerlijk ontspannen in de whirlpool op de camping.

Activiteiten voor kinderen

Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin met trampoline, op de glijbanen van het waterpark en bij de minigolfbaan. In de buurt staat ponyrijden op het programma. In het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig. Kinderen kunnen in die periode terecht bij de Kinderclub. Ook is het pannenkoekenhuis dan geopend.

Fietsen in de omgeving

Op de camping zijn fietsen te huur en routes beschikbaar. De aantrekkelijke stad Saint-Malo ligt op zo'n 4 kilometer afstand van de camping. Rond de stad is de fietsroute van de 'malouinières' een aanrader. Je komt langs prachtige landhuizen die eeuwen terug door kapers zijn gebouwd om zich na een woest leven op zee terug te trekken op het platteland. Voormalig inwoner Robert Surcouf (1773-1827) was zo'n kaper. Karl May schreef over hem in zijn boek De Kaperkapitein.

Ook een must: de beroemde en immens populaire Mont Saint-Michel. Dit indrukwekkende getijdeneiland ligt op zo'n 45 minuten rijden.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping de la Ville Huchet heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping de la Ville Huchet is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa