8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Ecolodge L'Étoile d'Argens
bekijk 29 foto 's en 2 video 's
Erkend CKE GreenKey

Ecolodge L'Étoile d'Argens

Op deze familiecamping liggen de plaatsen aan rechte straatjes, gescheiden door hagen en platanen. De staanplaatsen en de huuraccommodaties liggen gemengd op het terrein. Gasten kunnen een eigen kleine boot aanleggen, er is een aparte parkeerplaats voor trailers. De camping organiseert veel activiteiten, ook voor de oudere jeugd. In het hoogseizoen vaart direct vanaf de camping een gratis pendelboot naar het strand aan de Middellandse Zee.

Een chique badplaats aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk is Saint-Aygulf bij de monding van de rivier de Argens. In een bocht van deze rivier ligt Camping l’Etoile d’Argens.

Op deze camping in het zuiden van Frankrijk liggen de 100 staanplaatsen – tot 180 m2 groot - en de 165 huurcaravans langs de straatjes. De vele cipressen, cactussen, palmbomen, oleanders en platanen langs de camping en op de camping brengen je in mediterrane sfeer. Langs de rivier heeft de camping een steiger gebouwd met aanlegsteigers waar de kampeerders een eigen bootje kunnen aanleggen. Op een apart parkeerterrein is plek voor de bootaanhanger. Een camping voor gezinnen met kinderen.

Bijzonder is de gratis watershuttle die Camping l’Etoile d’Argens van half april tot half oktober aanbiedt aan de kampeerders naar de zandstranden van Saint-Aygulf. Daar is een apart deel gereserveerd voor naturisten en een op een ander apart deel kan je kitesurfen. Met 20 minuten varen zit je op strand. Bij de bar en het zwembad geven grote oude olijfbomen en palmbomen schaduw. Van de drie zwembaden zijn er twee rechthoekig van vorm en een rond, allemaal met verwarmd water. Er is een ontspanningsruimte met gratis toegang tot een grote jacuzzi en er is de mogelijkheid op een massage op afspraak. Daarnaast is het waterpark geopend vanaf 1 april tot en met 15 oktober.

Verspreid over de camping zijn twintig kleine toiletblokken. Vanaf acht uur ’s morgens kan je in de mini-campingwinkel terecht voor warme broodjes en croissants. Er zijn ook levensmiddelen te koop. De supermarkt is geopend vanaf 1 april tot en met 15 oktober. In die periode is ook het restaurant geopend. Op het sportcomplex zijn tennisbanen, volley- en basketbalvelden en een voetbalveld. Daarnaast kun je er minigolven, jeu de boules en tafeltennissen.

Vanaf de camping kan je wandelen en fietsen. In de omgeving kan je golfen, paardrijden en duiken. Uitstapjes naar Agay (18 kilometer), de grillige rotsen bij Le Dramont (15 kilometer) en bij Théoule-sur-Mer (39 kilometer) richting Mandelieu-la-Napoule.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Ecolodge L'Étoile d'Argens heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa