Camping Provence-Alpen-Côte-d'Azur

2 personen
343 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Geniet van het leven op een camping aan de Côte d'Azur

Ben je op zoek naar een luxe bestemming waar je een mooie kampeervakantie kunt beleven? Boek dan een verblijf op een camping aan de Côte d'Azur. Dit is een schitterend gebied aan de Middellandse Zee, dat de ideale uitvalsbasis vormt voor een bezoekje aan bestemmingen als Cannes, Nice en Monaco. De Côte d'Azur staat vooral bekend als bestemming voor miljonairs met grote jachten, maar je kunt er ook heel goed kamperen.

Verschillende soorten campings

De Côte d'Azur is een uitgestrekt gebied in het zuiden van Frankrijk. Je vindt hier veel verschillende soorten campings. Ga je met het hele gezin op pad, dan is het leuk om te kiezen voor een uitgebreide gezins- of kindercamping. Deze campings hebben veel voorzieningen zoals een zwembad en een animatieprogramma, en er zijn veel andere kinderen om mee te spelen. Ga je op reis met je partner of vrienden, dan is een kleinschalige camping midden in de natuur juist leuk. Hier kun je genieten van mooie landschappen en word je wakker door het gefluit van de vogels. ’s Avonds lees je rustig een boek en geniet je van een fles lokale wijn en lekker eten. Genieten van het leven en een welverdiende vakantie is op weinig plekken zo gemakkelijk als in Frankrijk!

Genoeg te doen in de omgeving

In de omgeving van je camping aan de Côte d'Azur is genoeg te doen. Verblijf je bij een camping aan zee, stap dan in de auto en breng een bezoek aan een van de vele bijzondere plaatsen in het gebied. Sla zeker Nice en Cannes niet over! Ook een bezoek aan het vorstelijke Monaco is een onvergetelijke ervaring. Daarnaast kun je jezelf natuurlijk ook goed vermaken op een handdoek of bedje aan zee en met een mooie wandeling door de branding.