Glamping op Sardinië

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Sardinië

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Sardinië: luxe in de natuur

De snelst groeiende trend van het moment is het populaire glamping. Dat is geen verrassing, aangezien je met glamourous camping het beste uit twee werelden combineert. Zo geniet je enerzijds van het ultieme kampeergevoel midden in de natuur, maar bieden de luxe accommodaties anderzijds wel comfortabele bedden en een warme, geïsoleerde tent. ANWB Camping selecteerde de beste locaties voor glamping in Sardinië.

Volledig ontspannen in de natuur

Net als bij kamperen geniet je bij glamping van alles dat de natuur te bieden heeft. 's Ochtends word je wakker bij het geluid van zingende vogels en adem je de frisse buitenlucht in. Je staat direct in het gras, midden in de bergen, heuvels of bossen. De kinderen spelen heerlijk buiten met hun kampeervriendjes, terwijl het tot laat gezellig blijft bij het kampvuur.

Kamperen in luxe

Het grote voordeel van glamping ten opzichte van het reguliere kamperen is het comfort. Geen gesjouw met tenten, matten en slaapzakken naar de camping: glamping in Sardinië betekent dat je luxe accommodatie je al op staat te wachten. De lodge of luxe tent is compleet ingericht met bedden en soms wat andere meubels waar je je spullen in kwijt kunt. Daarnaast is de luxe tent of lodge lekker ruim, waardoor je normaal rechtop kunt staan en de benen kunt strekken. Zo geniet je op het kampeerterrein van alle gemakken van thuis.

Glamping op het zonnige Sardinië

Op een camping op het schitterende Sardinië geniet je van de adembenemende natuur, de authentieke Sardijnse cultuur en de fraaie zandstranden. Vanaf de campings op het eiland zijn de kleurrijke trekpleisters nooit ver. Bezoek bijvoorbeeld Spiagga Rosa of de felrode koralen van Washington Rock. Andere bezienswaardigheden zijn de Sardijnse Nuraghe en de Grotta di Nettuno.