Camping in Liechtenstein

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Kamperen op een camping in Liechtenstein

Wil je binnenkort kamperen op een mooie locatie? Boek dan een verblijf op een camping in Liechtenstein. Dit bijzondere vorstendom ligt tussen Zwitserland en Oostenrijk, midden in de Alpen! Hier kun je genieten van mooie natuur, eeuwenoude dorpjes en een onvergetelijke vakantie. Ben je benieuwd naar dit excentrieke land, kies dan een leuke camping en laat je verrassen door een fantastisch avontuur!

Prachtige campings

Liechtenstein is een dwergstaat: van noord naar zuid is het land 24 kilometer lang en er wonen zo’n 40.000 mensen. In dit gebied kun je op verschillende plekken kamperen. Vooral natuurliefhebbers kunnen in Liechtenstein hun hart ophalen: in het land vind je verschillende campings in prachtige natuurgebieden. Overal om je heen zie je bergen en kun je genieten van prachtige wandelingen. Ga je met het hele gezin op pad, dan kan het fijn zijn te kiezen voor een luxere camping met veel voorzieningen: zo weet je zeker dat er voor jong en oud van alles te doen is! Gelukkig zijn er genoeg mooie campings om uit te kiezen! Denk goed na over jouw wensen en behoeften en boek een onvergetelijke vakantie in Liechtenstein.

Genoeg te doen

Ga je binnenkort kamperen in Liechtenstein? Er is in deze prachtige omgeving genoeg te beleven. In de hoofdstad Vaduz kun je terecht voor een heerlijk diner of een middagje op het terras. Ook kun je in het gebied rond de stad verschillende wijngaarden en wijnhuizen bezoeken. Je krijgt hier een rondleiding en kunt natuurlijk ook verschillende wijnen proeven! Daarnaast leent het gebied rond je camping in Liechtenstein zich uitstekend voor een mooie (berg)wandeling of fietstocht. Heb je zin in een avontuurlijk uitje? Huur dan een kano of ga een middag raften in ruige bergrivieren.