Vakantiehuizen bij Arnhem

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Arnhem

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis bij Arnhem: ontdek de Veluwe

Een vakantiehuis bij Arnhem is door de ligging op de Veluwe zeer geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Je maakt prachtige wandelingen en fietstochten in de omgeving van het vakantiehuisje. Door te kiezen voor een vakantiewoning in het centrum van de stad geniet je ook van het stadse leven. Zo verblijf je op wandelafstand van gezellige restaurants en barretjes, de winkelstraten en interessante bezienswaardigheden.

Veel redenen om te kiezen voor de Veluwe

De meeste mensen kiezen voor een vakantiehuis bij Arnhem vanwege de centrale ligging op de Veluwe. Door de stuifzanden, hoogteverschillen en schaarse begroeiing waan je je af en toe in Afrika in plaats van Gelderland. Niet alleen is de natuur indrukwekkend en afwisselend, maar ook is het mogelijk om verschillende dieren te spotten. Van een edelhert tot een wild zwijn of een ree of een das: houd je ogen goed open tijdens je wandeltocht. Actievelingen leven zich uit op spannende mountainbikeroutes, zoals de MTB-route Veluwezoom. Deze 45 kilometer lange route is uitdagend door de scherpe bochten en pittige klimmetjes.

Comfortabel vakantiehuis

Een vakantiehuis biedt genoeg ruimte voor een verblijf met je hele vriendengroep of gezin. Zo kun je kiezen voor meerdere slaapkamers en is er vaak een aparte woonkamer en keuken aanwezig. Wil je meer prettige voorzieningen binnen handbereik? Ga dan voor een vakantiewoning op een vakantiepark bij Arnhem. Hier genieten de kinderen doorgaans van een grote speeltuin en een waterparadijs.