4 sterren

Camping Goorzicht

NederlandGelderlandAalten  (sitecode 55965)

Camping Goorzicht

NederlandGelderlandAalten
4 sterren
ErkendCKE

Op deze camping met vierkante en rechthoekige velden domineren de stacaravans. De toeristische staanplaatsen en enkele seizoenplaatsen bevinden zich aan de voorkant van het ruime terrein op langgerekte velden. Op en rond deze velden staan beuken- en conifeerhagen. Rondom staan loofbomen. De beschutting op de staanplaatsen varieert van geen tot volledig. Het kleuterbad is 30-60 cm diep. Natuurreservaat ’t Goor ligt vlak bij de camping.

In de bosrijke omgeving van het natuurreservaat “het Goor” in de Gelderse Achterhoek ligt camping Goorzicht. Een gezellige familiecamping waar zowel wandelaars, fietsers als visliefhebbers zich prima kunnen vermaken. Kamperen in de Achterhoek is niet alleen genieten van rust en ruimte, gezellige stadjes, dorpjes kastelen en prachtige tuinen zijn een bezichtiging waard! Vlakbij ligt de gemeente Aalten met een gezellig centrum waar u heerlijk kunt winkelen en een hapje kunt eten op een van de gezellige terrassen. Iets ten oosten van het pittoreske stadje Bredevoort ligt de Slingeplas, een recreatiegebied met een zandstrand, zwemvijver en voorzieningen

De Camping:

Camping Goorzicht biedt het ultieme vakantiegevoel. De camping beschikt over ruime kampeerplekken waar een zonnige of juist een schaduwrijke plek altijd wel mogelijk is. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op de trampolines, de glijbanen, het springkussen, diverse klimtoestellen en schommels. Bij mooi weer zijn er 2 verwarmde zwembaden met een ligweide. Genoeg plezier voor jong en oud!

Een snackbar ligt aan het terras zodat u buiten heerlijk kunt genieten van een patatje of een snack. In de zaal worden regelmatig activiteiten georganiseerd maar ook op de camping zelf verzorgt het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen zoals een kinderbingo, discozwemmen, knutselen en broodjes bakken

Omgeving

Duik in de geschiedenis en verken het landschap rondom camping Goorzicht

De omgeving van camping Goorzicht telt meerdere musea, waaronder boerderijmuseum De Neeth. Hier leer je over de authentieke leefwijze van de boeren die al eeuwenlang in deze regio wonen. Ook het Nationaal Onderduikmuseum is het bezoeken waard: hier krijg je een indrukwekkend beeld van Nederland in oorlogstijd.

Ontdek je liever de natuur rondom camping Goorzicht, maak dan een stille wandeling bij de Slingeplas of struin door het beschermde Vragenderveen. Laat je leiden door het kabbelende water van de Boven-Slinge en wandel door dichtbegroeide bossen richting de Oude IJssel.

Lees meer over Gelderland