9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Minicamping 't Zevenbosch
bekijk 4 foto 's
Klein CKE

Minicamping 't Zevenbosch

Een vrije standplaatsindeling siert deze ruime natuurcamping. Het aanwezige sanitair is verzorgd en schoon. Zonnecellen dragen zorg voor de verlichting van het terrein. Een lang snoer is gewenst in verband met mogelijk grote afstand tot elektra. Gasten kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van de naastgelegen camping De Zanderij die in handen van dezelfde eigenaar is.

Minicamping ’t Zevenbosch is een rustig gelegen camping in het bosrijke buitengebied van Voorthuizen. Hier kampeer je aan de rand van de Veluwe en ervaar je een oase van rust.

Voor natuurliefhebbers is de kleinschalige en gemoedelijke camping een heerlijke bestemming. Ver weg van het drukke verkeer en de massa verblijf je op enkele kilometers van het dorp Voorthuizen, ook wel de ‘Entree van de Veluwe’ genoemd. Rust, ruimte en natuur zijn hier de sleutelwoorden.

Kies zelf je staanplaats
Fijn: de natuurcamping is ruim van opzet en baadt in het groen. Zo liggen de 40 staanplaatsen op een goed verzorgde grasmat met rondom veel bomen en struiken. Zie je een mooie plek? ’t Zevenbosch heeft geen standaard indeling met aangewezen plekken, maar laat de gasten zelf kiezen. Zo bepaal je zelf of je op een zonnige of schaduwrijke plaats je kamp opslaat. Maar waar je ook staat: elke plek is voorzien van een stroomaansluiting van 6 ampère. Huuraccommodaties zijn er niet.


Basisvoorzieningen
De sanitaire voorzieningen op de camping zijn eenvoudig, maar schoon. Er is wel een centrale verwarming, zodat de temperatuur er in het voor- en najaar ook aangenaam is. Douchen is bij de prijs inbegrepen. Verder is er een stortplaats voor het chemisch toilet en zijn er enkele centrale watertappunten. Wifi is beschikbaar tegen vergoeding.

Activiteiten
Met de Veluwe naast de deur duik je zo de natuur in. Honden zijn welkom op de camping (mits aangelijnd), waardoor je mooie boswandelingen met je trouwe viervoeter kunt maken. Ook lopen er meerdere fietsroutes en ruiterpaden langs de camping. Verder vind je op loopafstand een tennisbaan, verwarmd buitenbad en sauna.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Minicamping 't Zevenbosch heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Minicamping 't Zevenbosch is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa