4.1 sterren

Vakantiepark De Twee Bruggen

NederlandGelderlandWinterswijk Miste  (sitecode 39056)

Vakantiepark De Twee Bruggen

NederlandGelderlandWinterswijk Miste
5 sterren
BestCKE

Op deze kindvriendelijke, parkachtig aangelegde camping liggen de staanplaatsen aan de randen van door houtwallen omzoomde velden. Voor kinderen zijn veel spel- en speelmogelijkheden zowel op de velden als bij de centrale voorzieningen. Het zwemcomplex biedt voor iedereen vermaak. De verhuuraccommodaties staan apart. Recreatieplas de Slingeplas ligt op loopafstand. De natuur in de omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen.

Tegen de grens met Duitsland, achter Arnhem en Doetinchem: daar ligt Vakantiepark De Twee Bruggen. Hier geniet je van het buitenleven, de prachtige natuur en de leuke uitjes in de buurt.

Op Vakantiepark De Twee Bruggen kun je comfortabel kamperen. De camping is ruim opgezet en de velden hebben een eigen ingang. Je kunt kiezen tussen ruime comfortplaatsen, comfort XL- en supercomfortplaatsen. Privésanitair is mogelijk. Huurders kunnen kiezen voor een mobilhome, een van de luxe lodgetenten of voor een chalet met privésauna.

Sporten, ontspannen en zwemmen

Zowel jong als oud kunnen genieten van het sport-, wellness- en zwempark. Er is zowel een binnen- als een buitenbad en er zijn maar liefst vier glijbanen. Speciaal voor de kleinste vakantievierders is er een apart kleuterbad. Behoefte aan wat extra ontspanning? Maak dan gebruik van het bubbelbad of van de privésauna van het vakantiepark. Ook is er een fitnessruimte en tennisbaan. Nog niet uitgespeeld? Op een steenworp afstand van het park is een recreatieplas. Hier kun je lekker zwemmen in het meer, luieren op het zandstrand en genieten van de mooie omgeving.

Een goed begin van de dag

In de schoolvakanties is er een uitgebreid animatieprogramma. Verder kun je op de camping bowlen op de bowlingbaan, dieren aaien op de dierenweide en naar de grote zandspeeltuin. Er worden fietsen en kano’s verhuurd, zodat je optimaal kunt genieten van de omgeving. ’s Avonds maak je een heerlijke maaltijd met producten uit de campingsupermarkt. Of je gaat naar Restaurant De Schoppe, dat aan de rand van het vakantiepark ligt. Wil je je dag goed beginnen? Haal dan een uitgebreid ontbijt in de croissanterie in de supermarkt.

Omgeving

Niet alleen op Vakantiepark De Twee Bruggen is van alles te beleven, ook in de omgeving is genoeg te doen. De camping ligt in de Achterhoek, vlak bij Winterswijk. De Achterhoek staat bekend om het prachtige coulisselandschap, eeuwenoude boerderijen en de vele wijngaarden.

Winterswijk vervult een belangrijke streekfunctie. Je vindt er allerlei winkeltjes, culturele bezienswaardigheden, restaurants en evenementen. De regio staat bekend om de gezellige dorpjes, de vele activiteiten en de recreatiemogelijkheden. De omgeving rondom Winterswijk is zelfs zo bijzonder dat het aangemerkt is als Nationaal Landschap. Een wandeling of fietstocht door het gebied brengt je langs kleinschalige agrarische landbouw, houtwallen, bijzondere boerderijen en hooggelegen akkers.

Leuke winkelstraten

Een aanrader is een bezoek aan de steengroeve in Winterswijk. Hier komen 240 miljoen jaar oude kalksteenlagen aan de oppervlakte. Er zijn al meerdere ontbrekende schakels uit de evolutie teruggevonden in deze groeve. Maar Winterswijk is niet alleen interessant voor natuurliefhebbers: het is een leuke stad om een dagje te winkelen. Het winkelaanbod in Winterswijk zal je verbazen: er zijn diverse leuke winkelstraten met als centraal punt de sfeervolle markt. Boekenfans kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Bredevoort. In het historische centrum kun je terecht voor een zeer divers aanbod aan boeken.

Leuk voor de kinderen

Lekker klimmen en klauteren doe je in Klimbos Achterhoek in Ruurlo. Voor elke leeftijdsgroep is er een parcours op hoogtes van drie tot maar liefst twaalf meter. Dat wordt gegarandeerd een avontuurlijke dag. Nog niet uitgespeeld? Ga dan naar het Hof van Eckberge. Hier kan je zowel binnen als buiten spelen op de vele speeltoestellen, glijbanen, rodelbanen en trampolines. En er is zelfs een mini zoo.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties