Campings in Groningen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Groningen met zwembad

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Stad en ommeland op een camping in Groningen met zwembad

Het noorden van Nederland biedt alles voor een gevarieerde familievakantie en op een camping in Groningen met zwembad vermaakt iedereen zich. De kinderen spelen en spetteren uren in het water en ook in de omgeving van de camping vind je een scala aan leuke uitstapjes.

Net dat beetje meer

Gun de kinderen de tijd van hun leven op een camping met zwembad in Groningen. In het zwemparadijs klauteren ze in het speelschip, glijden ze in rap tempo van de glijbanen en rennen ze door de waterfonteinen. Of ga naar een camping met een recreatieplas en relax op de zonneweide aan het zandstrand terwijl de kids aan de waterkabelbaan hangen. Op een kleine natuurcamping met zwembad sta je midden in de natuur. Geniet van de rust, ruimte en gemoedelijke sfeer. Perfect voor families met kleine kinderen.

Ontdek provincie Groningen

Er gaat niks boven Groningen. Dwaal door het Westerkwartier, een van de oudste historische landschappen van Europa. Wandel, fiets of vaar een rondje in het Waddenland en zie de zeehonden zonnebaden tijdens een tochtje wadlopen. Of neem de kids mee naar Zeehondencentrum Pieterburen en leer meer over het leven van deze bijzondere dieren. Het idyllische Westerwolde nodigt uit voor lange fiets- en wandeltochten. Volg kleine beekriviertjes en stop even in de schilderachtige dorpjes.

De stad Groningen

Welke camping in Groningen met zwembad je ook kiest, de hoofdstad is altijd dichtbij. Bezoek het bijzondere Groninger Museum en beklim de Martinitoren voor een weids uitzicht over de stad. Proef verse vis op de vismarkt en sluit de dag af op een van de vele terrasjes op de Grote Markt.