9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Natuurkampeerterrein Wega
bekijk 1 foto
Klein Charme

Natuurkampeerterrein Wega

Dit ruime terrein ligt bij een kinderboerderij, zwembad en een milieu-educatiecentrum. Er zijn drie velden, de plaatsen verschillen in grootte en in begroeiing van bomen en struiken. Het moderne sanitair met kinderbadje en kinderdouche wordt goed schoon gehouden. De camping beschikt over een vuurplaats en een recreatieruimte. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht en indien nodig verkrijgbaar op de camping.

Natuurkampeerterrein Wega in het Noord-Limburgse Weert is rustig gelegen in een bosrijk fiets- en wandelgebied. De natuurcamping biedt prima basisvoorzieningen en is geschikt voor gezinnen en rustzoekers.

Verscholen in natuurgebied de IJzeren Man baadt deze kleinschalige camping in een oase van groen. Het 3,5 hectare grote en autovrije kampeerterrein telt 52 ruime plaatsen en onderscheidt zich door het open karakter en de gastvrije sfeer. De camping is verdeeld in drie velden, waarbij het grote veld veel (speel)ruimte heeft en het kleine veld meer privacy biedt. Daarnaast is er een klein trekkersveld voor fietsers en wandelaars en zijn er enkele ingerichte tenten te huur. Maar waar je ook staat: elke kampeerplaats heeft een elektra-aansluiting. Let op: de Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is hier verplicht.

Kindvriendelijk
Voor kinderen is de sfeervolle en ruim opgezette camping een feest. Zo geldt de speeltuin met zandbak, waterpomp en schommels als de ontmoetingsplek voor kinderen. Op het kindvriendelijke terrein hebben ze lekker de ruimte om te voetballen, kunnen ze tafeltennissen of jeu-de-boulen. Ook het aangrenzende bos biedt uren speelplezier. Na een dag rennen en vliegen op en rond de camping gaat ’s avonds het kampvuur aan en kunnen ze nog wat marshmallows roosteren voor het slapen gaan.

Buiten de schoolvakantie
Buiten de schoolvakanties is de camping ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Te midden van meerdere natuurgebieden in een afwisselend bos- en weidelandschap barst het er van de aantrekkelijke fiets- en wandelroutes.

Voorzieningen voor jong en oud
Jong of oud: iedereen kan gebruikmaken van de vele voorzieningen op de camping. Het sanitair is verzorgd en beschikt onder meer over een babybadje, wasmachine en droger. In de gezellige slechtweerruimte met kachel is er gratis wifi en vind je veel toeristische informatie. Verder kun je in het hoogseizoen verse broodjes, eieren en streekproducten kopen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Natuurkampeerterrein Wega heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Natuurkampeerterrein Wega is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa