Campings in Julianadorp met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Julianadorp met zwembad

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Een onvergetelijk verblijf op een camping in Julianadorp met zwembad

Met het hele gezin op vakantie naar Julianadorp in de provincie Noord-Holland? Maak er een leuke kampeervakantie van op een camping in Julianadorp met zwembad. Kinderen waarderen een verblijf op een camping met zwembad, want ze hebben alle mogelijkheid om heerlijk te spelen. Dankzij de ligging aan zee is ook een uitstapje naar het strand snel gemaakt. Bovendien is er op de camping zelf en in de omgeving van alles te doen.

Recreëren in Julianadorp

Een camping in Julianadorp met zwembad is een perfecte locatie voor een ontspannen vakantie. Je verblijft in een huisje, stacaravan of eigen kampeeraccommodatie. De camping beschikt over het nodige comfort, zoals douches, toiletten, sport- en spelvoorzieningen en een kleine campingwinkel. Kinderen nemen deel aan een animatieprogramma en maken natuurlijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Op stap in Julianadorp en omgeving

Julianadorp is een fijne plek voor rustzoekers, maar ook voor een dagje uit zit je in de kop van Noord-Holland helemaal goed. Verken bijvoorbeeld het kustgebied tijdens een lekkere fiets- of wandeltocht. Binnen een paar minuten sta je op het strand en ga je actief aan de slag met je favoriete watersport. Onvergetelijke uitstapjes zijn onder andere het Marinemuseum in Den Helder of Ecomare op het schiereiland Texel.