Camping De Linderbeek

NederlandOverijsselRegio TwenteDen Ham ov  (sitecode 71492)

Camping De Linderbeek

NederlandOverijsselRegio TwenteDen Ham ov
KleinCKE

Aan de oever van de meanderende Linderbeek ligt deze camping die bestaat uit een tweetal velden en een groepsterrein. Het aanwezige sanitair is modern en schoon. Kinderen kunnen er zich vermaken met skelters en diverse speeltoestellen. Ook kunnen kano’s gehuurd worden. De camping beschikt tevens over een overdekte fietsenstalling. De beek biedt gelegenheid tot vissen.

Kampeervakantie in Twente op Camping De Linderbeek

Op Camping De Linderbeek geniet je van de rust, ruimte en schoonheid van het Twentse landschap. De boerderijcamping ligt midden in het boerenlandschap, aan de meanderende Linderbeek. Op de familiecamping zijn vele prettige voorzieningen voor jong en oud zodat je hier met het hele gezin geniet van een ontspannen en gezellige vakantie.

Kamperen aan het water

Aan de oevers van de Linderbeek ligt Camping De Linderbeek, bestaande uit een tweetal velden en een groepsterrein. Er zijn 35 toeristische staanplaatsen op de kleinschalige camping. De meeste kampeerplekken hebben weinig beschutting en liggen in de zon. Ongeveer de helft van de plekken ligt direct aan het water, waardoor je vanuit je voortent zo je hengel uitgooit om te vissen. Alle staanplaatsen zijn voorzien van gratis wifi en elektra van 6 tot 16 ampère. Ook is er een groepsaccommodatie voor bedrijfsfeesten, familiefeesten, barbecues en arrangementen.

Speelmogelijkheden voor de kinderen

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de camping. Er zijn diverse speeltoestellen en skelters aanwezig zodat ze op hun eigen tempo het kampeerterrein ontdekken. Ook met minder lekker weer is er genoeg te doen in de recreatieruimte met televisie en spelletjes. Vis je graag? Betrek de kinderen hier dan bij en ga samen een dagje vissen in de beek voor Camping De Linderbeek.

Kano huren

Door de ligging direct aan het water vertrek je vanaf de camping zo op een rondvaart met de kano. De kano is een uitstekend middel om de omgeving op je gemak te ontdekken, waarbij je houtwallen, weilanden, boerderijen, riet, koeien en reigers passeert. Kanoën is mogelijk in kleine en grote groepen in kajaks of Canadese kano’s.

Omgeving

Natuurschoon rondom Camping De Linderbeek

Neem vooral je tweewieler mee naar Camping De Linderbeek; je fietst hier namelijk zo het Regge-Vechtdal in. Dit natuurgebied ligt op de grens van Salland en Twente en wordt ook wel De Twentse Hooilanden genoemd. Hier fiets je door een afwisselende omgeving van landerijen en bossen, langs boerderijen en historische dorpen.

Ook valt het aan te raden om een wandeling te maken door de omgeving van de Lemelerberg, langs heidevelden en zandverstuivingen, schaapskuddes en jeneverbesstruwelen. Op de fiets steek je ook gemakkelijk de grens met Duitsland over voor een bezoek aan een van de grensdorpjes.

Lees meer over Overijssel