9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Veldmeijer
bekijk 1 foto
Klein CKE

Camping De Veldmeijer

Deze rustige natuurcamping annex schapenboerderij bestaat uit hofjes. Het moderne sanitair is schoon. Ook is er een wasgelegenheid voor baby's en peuters. Een centrifuge, magnetron, vriezer en koelkast zijn eveneens aanwezig. In de omgeving zijn fiets- en wandelroutes. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en in het hoogseizoen een semipermanent zwembad.

Voor kampeerders die van rust en natuur houden, is de kleinschalige boerderijcamping De Veldmeijer een fijne bestemming. Deze camping ligt in het groene buitengebied van het Twentse dorp Weerselo en kent een ontspannen sfeer.

De natuurcamping bij de voormalige schapenboerderij is omgeven door vele kilometers goed aangelegde fiets- en wandelpaden en daarom in trek bij fietsers en wandelaars. Na een lange tocht door het Twentse coulisselandschap, vormt de landelijk gelegen camping een aangename oase van rust.


Groen kampeerterrein
Net als zijn omgeving baadt De Veldmeijer in het groen. Met ruime staanplaatsen op een grasrijk kampeerterrein en omringd door bomen en heggen kampeer je hier midden in de natuur. Maar uiteraard wel met de basisvoorzieningen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heeft elke plek elektra en kun je gebruikmaken van het vernieuwde sanitair, compleet met babywasplaats en een doucheruimte voor mindervaliden. Het chemisch toilet schoonmaken kan in de aparte spoelbak. Verder verhuurt De Veldmeijer één mobilehome voor maximaal vier personen.

Faciliteiten voor jong en oud
De camping beschikt daarnaast over een ruimte met een spoelkeuken, centrifuge, wasmachine, droger, magnetron, koelkast en vriezer. Je fiets stal je veilig in de overdekte fietsenstalling, die is voorzien van oplaadpunten voor e-bikes. Inspiratie nodig voor een mooie tocht? Op de camping zijn fietsroutes beschikbaar van 15 tot 30 km. Voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden met een glijbaan, zandbak, trampoline, swingschommel en klein zwembad. Ook zijn er skelters, steppen en kinderfietsen.

Jaarlijkse activiteiten
De gastvrije campingeigenaren organiseren jaarlijks verschillende activiteiten, zoals een Twentse boerenavond, bingoavond, jeu-de-boulestoernooi en fietstocht. Na afloop van de activiteit is er een gezellige barbecue en koud buffet. Ook bieden ze enkele (feest)dagen in het jaar een ontbijtservice aan.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping De Veldmeijer heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Veldmeijer is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa