Vakantiehuizen bij Ouddorp

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Ouddorp

Wissen
2 personen
22 campings gevonden

Ontdek Goeree-Overflakkee vanaf een vakantiehuis bij Ouddorp

Technisch gezien verblijf je in een vakantiehuis bij Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. Zodra je echter de gemeente Goeree-Overflakkee binnengaat, maak je direct kennis met de Zeeuwse cultuur. Bovendien ben je op het eiland omgeven door veel groen en water. Met het strand en de prachtige natuur om de hoek is deze locatie ideaal voor een ontspannen vakantie.

De ruimte en rust van Ouddorp

De hoeveelheid natuurlijk schoon rondom je vakantiehuis bij Ouddorp, creëren ruimte en rust tijdens je vakantie. In de kop van Goeree vindt veel tuinbouw plaats, waardoor in de zomer de bollenvelden kleurig in bloei staan. Met circa tweehonderd bloemenvelden met meer dan driehonderd verschillende plantensoorten vormen de velden een geweldig decor voor een wandel- of fietstocht.

Het unieke Grevelingenmeer

Sinds in 1971 de Brouwersdam werd geopend, bevindt Ouddorp zich aan het bijzondere Grevelingenmeer. Dit zoutwatermeer is het grootste van heel West-Europa. Het Grevelingenmeer is een walhalla voor watersportliefhebbers. Duiken, surfen, vissen of varen: alles is mogelijk tijdens je vakantie bij Ouddorp. Bovendien is het Grevelingenmeer ook ideaal om te luieren op een van de leuke zandstrandjes, zandkastelen te bouwen of samen met de kinderen een hengel in het water te werpen.

Het Zeeuwse dorp Stellendam

Op slechts een half uur fietsafstand van Ouddorp bevindt zich het pittoreske plaatsje Stellendam. Net als andere dorpen in Zeeland is Stellendam haaks op de dijk gevestigd. Onder de activiteiten die je kunt ondernemen in dit schilderachtige dorp staat een bezoek aan zeehondenopvang A Seal bovenaan. Hier leer je meer over de unieke onderwaterwereld waarin deze schitterende dieren leven. Of steek de Brouwersdam over en bezoek het pittoreske vissersdorpje Brouwershaven.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter